POINT BUDAPEST

POINT BUDAPEST

Magis Air-Family bútorcsalád Magis Big Will bővíthető asztal Magis Vitrail tükrök Magis Puppy szék
 
Magis design bútorok és kiegészítők
4 termék

Az olasz bútorgyár 1976-os alapítása óta a design kultúra meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A Magis töretlenül nagy hangsúlyt fektet a kutatásfejlesztésre. Kifinomult technológiájának köszönhetően termékeivel egyre több sikert ér el a nemzetközi piacon. Olyan világhírű designerekkel dolgozik együtt, mint Richard Sapper, Jasper Morrison, Jerszy Seymour, Stefano Giovannoni, Marc Newson, James Irvine, Konstantin Grcic, Ron Arad és a Bouroullec testvérek. Különleges kiegészítői mosolyt csalnak az arcokra, bútorai pedig egytől egyig a mindennapos kényelmet szolgálják kiemelkedően dizájnos megjelenésük mellett.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Artek Domus szék Artek Mademoiselle Lounge szék Artek Stool 60 szék Artek A330S függőlámpa
 
Artek design székek és lámpák
6 termék

Ikonikus design székek, asztalok, lámpák.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Vitra Eames Plastic Chair
 
Vitra Eames Plastic Chair

Charles és Ray Eames munkásságának egyik legikonikusabb darabja a Plastic Chair. A tervezőpár éveken át kutatta az emberi test körvonalaihoz illeszkedő egyrészes üléshéj alapötletét. Miután az 1940-es években a rétegelt lemezekkel és alumínium lemezekkel végzett kísérletek nem hoztak kielégítő eredményt, alternatív anyagok után kutatva eljutottak az üvegszállal megerősített poliészter gyantához, ami végül a legideálisabb választásnak bizonyult. Az átfestett polipropilén üléshéj minden modell esetében rendelhető ülőpárnával (az üléshéjhoz csavarozva) vagy teljes kárpitozással. A teljesen kárpitozott változat szövet bevonattal, öntött poliuretán hab betéttel készül, mely a héjhoz hegesztett éllel kerül rögzítésre. Az üléshéj esetében 6 különböző kivitel kérhető: karfa nélküli változatban párnázatlanul, ülőfelületen párnázottan és teljesen párnázottan, karfás változatban pedig párnázatlanul, ülőfelületén párnázottan és teljesen párnázottan. Lábazatot tekintve is különböző lehetőségek érhetők el: 5 fémlábas kivitel, melyből az egyik lehetővé teszi a székek egymásra pakolását, egy irodai forgószék láb, egy fa és fém lábas kivitel, illetve egy hintaszék láb, de konzol segítségével lehetőség van az üléshéjak rúdra vagy gerendára való rögzítésére, mely esetben ideálisak várótermekben való alkalmazásra.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Vitra Abalon szófa
 
Vitra Abalon szófa

A Vitra Abalon szófájának nevét a jellegzetes formájú és vastag gyöngyház réteggel rendelkező tengeri kagyló adta, amely visszatérő inspirációs forrás az építészet számára. Az Abalon organikus, ívelt formájának köszönhetően egy bensőséges kört, ezáltal pedig egy vonzó ülőfelületet hoz létre, a különböző árnyalatú szövethuzatoknak köszönhetően pedig remekül illeszkedik bármilyen belső térbe.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Tecta L25N dizájn lámpa - neon orange Tecta K5 asztal Tecta K3 asztal Tecta D40 szék
 
Tecta dizájn bútorok, kiegészítők
5 termék

Lauenförde egy kis szászországi település a Weser folyó hullámzó partjainál. E hely ad otthont a Tecta-nak, mely a mai napig családi vállalkozásként üzemel, immár a 4. generáció irányítása alatt. A Tecta küldetése, hogy megőrizze és ha szükséges, megreformálja a Bauhaus mozgalom legjobb ötleteit és terveit. Minden egyes terméke magában hordozza a hamisítatlan Bauhaus stílusjegyeket. A stílusazonos termékek megálmodásához olyan neves dizájnerek köthetők, mint Marcel Breuer, Gerrit Rietveld, Walter Gropius, Mies van der Rohe, Sergius Ruegenberg, Jean Prouvé, Stefan Wewerkar. Talán soha nem volt olyan értékes a hagyomány, mint ma. Ezt erősíti a gyártó a termékein keresztül, a pointzero/pointone pedig a gyártón keresztül, akik a Tecta kizárólagos magyarországi forgalmazói.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Time kerámiaburkolatok Mutina DIN kerámiaburkolatok Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat Mutina Hives kerámiaburkolat
 
Mutina kerámiaburkolatok
9 termék

A Mutina olasz kerámiaburkolat gyártó vállalat Modena városában 30 évvel ezelőtt kelt életre. A kevesebb több elv mentén haladt előre, majd 2006-ban megújult és olyan kollekciók kerültek a portfóliójába, melyek önmagukban is dizájn elemként funkcionálnak. Saját, és az alapanyag határait átlépve jobbnál jobb kollekciókkal rukkolnak elő, melyek magukon hordozzák az extravaganciát, a letisztultságot, a múlt jegyeit, a mediterrán eklektikát és a képzőművészetet. Termékeik megfelelnek minden európai uniós szabványnak és magas minőségüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak minden enteriőrbe, falra és padlóra egyaránt.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco INK.RUGS® Synesthesia szőnyegek - Sunset
 
Inkiostro Bianco INK.RUGS® Synesthesia szőnyegek

Az Inkiostro Bianco INK.RUGS® szőnyegek Synesthesia kollekcióját extravagáns, olykor eklektikus darabos szőnyegek alkotják. 33 különböző dizájn, 142 választható szín

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Travelogue Pixeljungle Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció - Sicilia Inkiostro Bianco Light and Shadows  - Odessa Inkiostro Bianco Architecture kollekció - Therma
 
Inkiostro Bianco design tapéták
8 termék

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve. A mintákat kiváló minőségű vinylre, vagy akár a padlóra is installálható üvegszövetre varázsolja az olasz gyártó a modern technológiának köszönhetően. A kollekciók széles tárháza minden képzeletet képes felülmúlni.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Extremis kültéri bútorok - AMAI
 
Extremis kültéri bútorok

Az Extremis termékei a kültéri bútorok piacát erősítik. „Tools for togetherness”. Ezzel a jelmondatukkal is azt jelzik, hogy nem egyszerűen bútorokról van szó, hiszen céljuk a közösségépítés és ehhez kínálnak sokszínű eszköztárat. Design kompozícióikkal az életminőséget és az általános jobb közérzetet szeretnék javítani. Kollekciójukban a napozóágytól a szabadtéri bárasztalig minden megtalálható, ami szebbé tehet egy romantikus naplementét. Bútoraik megbízhatósága tükröződik abban is, hogy hazai referenciái között az Amerikai Iskola visszatérő megrendelője piknik asztalaiknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...