Palmiye Hungary Kft.

Palmiye pergola rendszerek

Ha igazán különleges megoldást szeretne terasza védelmére, akkor válassza a Palmiye alulamellás vagy elhúzható PVC tetős pergoláit.

Termékcsalád tagjai

Skyroof Prestige pergola elhúzható lamellákkal Skyroof Plus pergola elforgatható lamellákkal Skyroof Compact pergola elforgatható lamellákkal
 
Palmiye bioklimatikus pergolák
3 termék

A Palmiye Skyroof hóálló, alualmellás bioklimatikus pergolákkal a terasz személyre szabott élettérré alakítható. A napfény a lamellák forgatásával vagy elhúzásával szabályozható. A 100%-ban vízálló tető és a beépített rejtett vízelvezetés garantálja, hogy a csapadék nem jusson be a lefedett területre. Hóbírás mérettől és típustól függően akár 336 kg/m². Extraként elérhető: okostelefonos vezérlés, LED világítás, oldalfedések (üvegpanel, screen, fix lamella).

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Silver pergola Coral pergola Satin pergola Gala pergola
 
Palmiye pergolák elhúzható PVC tetővel
11 termék

Palmiye PVC tetős pergolák egyedi ízlés és elképzelés szerint. A távirányítóval vezérelhető, 100%-ban vízálló tető és a beépített rejtett vízelvezetés garantálja, hogy a csapadék nem jut be a lefedett területre. Extraként elérhető: okostelefonos vezérlés, LED világítás, oldalfedések (üvegpanel, screen, fix lamella).

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...