Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Rex analóg programkapcsolók

MicroRex analóg programkapcsolók kézi vagy automatikus bekapcsolási és kikapcsolási lehetőséggel, órás, napi vagy heti beállítású kapcsolótárcsával, kijelölhető szakaszokkal, automatikus nyári / téli időszámítás átállással.

Letöltések

További termékek a cégtől
LCS³ (üvegszál) patch panelek és pigtailek LCS³ fali rack szekrények LCS³ hagyományos elosztósorok (PDU) LCS³ és Linkeo (réz) patch panelek és portok
 
Legrand strukturált hálózati rendszer
21 termék

Komplett megoldások adatátviteli rendszerek strukturált kiépítésére. Maximális adatátvitel réz és üvegszál alapú rendszereken egyaránt. Az RJ45 csatlakozós Cat.8 rendszer akár négyszer gyorsabb adatátvitelre képes mint az eddigi Cat.6A és Cat.7 kategóriák. Az LCS³ réz kábelezési rendszer magas minőségét jól jellemzi, hogy + 3 dB csillapítási tartalékot garantál a szabványban meghatározott áthallás és reflexiós veszteség értékekhez képest. Ezen sáv eredményeként kapott tartalék szavatolja a folyamatos adatátvitel biztonságát.

21 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DX³ moduláris szakaszolókapcsolók billenőkarral
 
DX³ moduláris szakaszolókapcsolók billenőkarral

DX³-IS szakaszolókapcsolók piros billenőkarral és DX³-I szakaszolókapcsolók szürke billenőkarral, pozitív kontaktus jelzéssel, DX³ segédérintkezőkkel felszerelhető kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rex lépcsőházi automaták
 
Rex lépcsőházi automaták

Rex800 és Rex800Multi kalapsínre pattintható moduláris lépcsőházi automaták valamint Rex600Plus falon kívüli lépcsőházi automaták. A karral felszerelve kézi beavatkozásra is alkalmas készülékek resetelhető kivitelben állnak rendelkezésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
4,3”-os videó kaputelefon szett Bticino kaputelefon szettek Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer D45 videó kaputelefon rendszer
 
Legrand otthoni hálózatok, otthon automatizálás, kaputelefonok
5 termék

A Legrand és a Bticino, a Legrand Csoport márkájaként, a teljeskörű kaputelefon, otthon automatizálás és otthoni hálózati rendszerek termék- és rendszerkínálatával különböző megoldásokat tud nyújtani különböző igényekre, kezdve a kis családi házaktól a nagyobb villákon át egészen a lakóparkokig.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Forix IP20 falon kívüli szerelvények
 
Forix IP20 falon kívüli szerelvények

A Forix szerelvénycsalád ideális megoldást kínál minden beltéri, illetve minden IP44-es védelmet igénylő szereléshez. A Forix falon kívüli termékcsalád által nyújtott innovatív megoldások nemcsak meggyorsítják a felszerelést, de a termékhasználatot is kényelmesebbé teszik. A sima és fényes felületű, fehér és bézs színben elérhető szerelvények 45°-ban elforgatott betéttárcsáinak köszönhetően a kettős és hármas csatlakozóaljzatok vízszintesen és függőlegesen egyaránt felszerelhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...