Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

DX³ moduláris szakaszolókapcsolók billenőkarral

DX³-IS szakaszolókapcsolók piros billenőkarral és DX³-I szakaszolókapcsolók szürke billenőkarral, pozitív kontaktus jelzéssel, DX³ segédérintkezőkkel felszerelhető kivitelben.

Letöltések

DX³ moduláris szakaszolókapcsolók <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 31. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 81.6 kB
DX³ moduláris szakaszolókapcsolók
(Legrand katalógus 2020-2021 / 31. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
XL³ S 160 előszerelt elosztószekrények
 
XL³ S 160 előszerelt elosztószekrények

A soronként 24 illetve 36 modullal rendelkező, előszerelt falra szerelhető és süllyesztett kivitelben elérhető elosztószekrények alkalmasak DPX³ 160 készülékek fogadására, és megfelelnek az IEC 61439-2 és 3 szabvány szerinti összeállítás feltételeinek. 3 pozícióba állítható kalapsínekkel és egyrészes előlappal felszereltek. Ajtós változatban IP40, ajtó nélküli változatban IP30 védelemmel rendelkeznek.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
MyHOME otthon automatizálás
 
MyHOME otthon automatizálás

MyHome a BTicino otthon automatizálási megoldása, mely egy új út az elektromos rendszerek vezérlésében. A MyHome technológiának köszönhetően már lehetséges az elektromos rendszerek tervezése rengeteg speciális funkcióval, úgy, mint komfort, biztonság, energiamegtakarítás, audio és videó kommunikáció, helyi és távoli vezérlés. A MyHome-ot használó rendszerek funkciói bármikor bővíthetők akár minimum költséghatékony ráfordítással is, ugyanis már a tervezés fázisában eldönthető, hogy mely funkciókat szeretnék alapból használni és melyek lesznek azok, amelyek majd csak a későbbiekben valósulnak meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Nővérhívó rendszerek
 
Program Mosaic és BUS/SCS nővérhívó egységek

BUS/SCS digitális nővérhívó rendszer kezelőegységekkel (jelző- és nyugtázó, valamint fényjelző egységekkel betegszobához és nővérszobához), tápegységekkel, bővítő egységekkel, fizikai és virtuális konfigurálókkal, központi vezérlő egységgel. Program Mosaic analóg nővérhívó rendszer kijelző egységekkel nővérszobába, folyosói és szobai szerelvényekkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CX³ energiamenedzsment rendszer
 
CX³ energiamenedzsment rendszer

A CX³ energiamenedzsment rendszer lehetővé teszi a moduláris védelmi készülékek (kismegszakítók, áram-védőkapcsolók, stb.) és a nagyteljesítményű védelmi eszközök (DMX3 és DPX3) helyi vagy távoli ellenőrzését, vezérlését és a fogyasztás mérését. Ideális megoldást nyújt az energiahatékonysági követelményeknek megfelelve irodaházaknak, ipari létesítményeknek. Kompatibilis minden Legrand védelmi eszközzel, könnyű telepíthetőség, konfigurálás és használat jellemzi, valamint optimális helykihasználás az elosztószekrényben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Batibox süllyesztődobozok
 
Batibox süllyesztődobozok

A Batibox többférőhelyes süllyesztődobozok ugyanúgy használhatók vízszintes vagy függőleges pozícióban is. A belső válaszfal biztosítja az erős és gyengeáramú vezetékek elszeparálását. A Batibox univerzális dobozokon kívül gipszkarton falba, téglafalba és betonfalba építhető típus is létezik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Biztosítók
Biztosítók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...