Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

DX³ moduláris szakaszolókapcsolók billenőkarral

DX³-IS szakaszolókapcsolók piros billenőkarral és DX³-I szakaszolókapcsolók szürke billenőkarral, pozitív kontaktus jelzéssel, DX³ segédérintkezőkkel felszerelhető kivitelben.

Letöltések

DX³ moduláris szakaszolókapcsolók <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 31. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 81.6 kB
DX³ moduláris szakaszolókapcsolók
(Legrand katalógus 2020-2021 / 31. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
DLPlus padlószegély-csatorna rendszer
 
DLPlus padlószegély-csatorna rendszer

A DLPlus padlószegély-csatornák egyszerű és esztétikus megoldást nyújtanak ott, ahol a falba süllyesztett szerelvényezés és kábelvezetés nehezen valósítható meg. minden típusú süllyesztett szerelvény rögzíthető a csatornára: Galea Life, Valena, Niloé, Program Mosaic. A fedéllel és válaszfallal ellátott csatornatesten kívül a rendszer különböző könyök, elágazó,végzáró és egyéb elemeket tartalmaz a komplett szereléshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Céliane Netatmo szerelvények
 
Céliane Netatmo szerelvények

A Céliane Netatmo egy innovatív és intelligens szerelvénycsalád, mely lehetővé teszi az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot. Az eszközök elérhetőek okostelefonon keresztül, akár nyaralás közben is. Segítségével egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt: redőnykapcsolókat, villanykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Nedbox süllyesztett kiselosztók
 
Nedbox süllyesztett kiselosztók

A Nedbox kiselosztók alkalmasak moduláris készülékek, elosztóblokkok biztonságos és védett elhelyezésére, kisebb szakaszokhoz, fogyasztói csoportokhoz. A modulszámnak megfelelően jól tervezhető és későbbi bővítésre tartalék is képezhető. A letisztult formavilágú süllyesztett kiselosztók tömör és szerelt falba egyaránt beépíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Multifunkciós elosztó vezeték nélküli töltőállomással (kat. szám 6 945 00)
 
Legrand innovatív töltési megoldások

A hagyományos elosztósorokon túlmenően számos extra és innovatív funkcióval ellátott elosztósorok is megtalálhatók a Legrand kínálatában. A túláram- vagy túlfeszültség-védelem biztonságot nyújt a csatlakoztatott eszközök számára. Az USB-A és USB-C csatlakozóaljzatok segítségével biztosítható az elektromos eszközök számára a töltési lehetőség, az indukciós töltő használatával pedig vezeték nélkül lehet tölteni az erre alkalmas okostelefonokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DAKER DK+ online szünetmentes áramforrás, torony/rack
 
DAKER DK+ online szünetmentes áramforrás, torony/rack

Hagyományos felépítésű, tisztán szinuszos kimenettel rendelkező online kettős konverziós, rack szekrénybe is szerlehető és toronyként is alkalmazható, univerzális kialakítású szünetmentes áramforrások 10 kVA-ig.. Az egyfázisú kimenettel rendelkező kínálat megtáplálását tekintve egyaránt tartalmaz háromfázisú és egyfázisú berendezéseket. A magas műszaki tulajdonságok mellett, a DAKER DK szünetmentes áramforrások számos speciális funkcióval rendelkeznek, pl: programozható kimenetek, két darab hálózati interfész fogadása és kezelése; ECO üzemmód …stb. A kínálat mindazonáltal széles kiegészítő kínálattal rendelkezik, úgy mint: üres és gyárilag akkumulátorokkal felszerelt akku-szekrények; rack szekrénybe is szerelhető szerviz bypass; gyorstöltők ..stb

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Terheléskapcsolók, szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terheléskapcsolók, szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Biztosítók
Biztosítók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...