Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

AlphaRex³ digitális programkapcsolók

MicroRex Plus és AlphaRex Plus digitális programkapcsolók napi vagy heti időtartamra, AlphaRex DY és AlphaRex DY64 digitális programkapcsolók éves időtartamra, valamint AlphaRex astro csillagászati programkapcsolók. Szöveges, 15 különböző nyelven elérhető programozási lehetőség, automata nyári / téli időszámításra történő átállás, váltóérintkezős szárazkontakt kimenet..

Letöltések

További termékek a cégtől
DMX³ 6300 légmegszakítók
 
DMX³ 6300 légmegszakítók

Légmegszakítók fix és kikocsizható változatban 100 kA zárlati határ-megszakító képességgel, 5000 A-tól 6300 A névleges áramig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HRC késes olvadóbiztosító aljzatok HRC késes olvadóbiztosító betétek
 
HRC késes olvadóbiztosítók és aljzatok
2 termék

A kapcsoló zárása és nyitása a behelyezett késes olvadóbiztosító segítségével a kapcsolófedél be- vagy kifordításával történik. Alkalmazni lehet elektromos berendezések, készülékek és fogyasztói csoportok biztosítós szakaszolására.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hypra ipari csatlakozódugók és aljzatok Hypra ipari csatlakozószekrények P17 Tempra Pro ipari csatlakozódugók és aljzatok P17 Tempra ipari csatlakozótáblák
 
Legrand ipari csatlakozórendszerek
6 termék

A Legrand továbbfejlesztette ipari csatlakozórendszerét. Az új fejlesztések formavilágukkal jobban megfelelnek az elvárásoknak, kiválóan illeszkednek a felhasználási helyekhez, gyors bekötést, összeszerelést tesznek lehetővé, így időt takarítanak meg a felhasználóknak.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
DMX³ 2500 / 4000 / 6300 kiegészítők, tartozékok
 
DMX³ 1600 / 2500 / 4000 / 6300 kiegészítők, tartozékok

A vezérlési és jelzési kiegészítők gyorscsatlakozókkal ellátva kapcsolódnak közvetlenül a légmegszakítóhoz. Kulcsos lezárók és lakatolás kikapcsolt állapotban, valamint ajtólezárás, szerelvények a fix készülék kikocsizhatóvá alakításához, forrásváltáshoz átkapcsoló automatika és DMX³ bovdenes retesz bovdennel, végezetül hátsó csatlakozók képezik a tartozékok listáját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Raritan távfelügyeleti hibrid átkapcsolók
 
Raritan távfelügyeleti hibrid átkapcsolók

A világon egyedülálló hibrid rendszerű átkapcsolók szilikon vezérelt egyenirányítóval (SCR) és elektromágneses relékkel képesek az ATS és STS technológiák előnyeinek ötvözésére, azaz nagy teljesítmény gyors átkapcsolására a lehető leghatékonyabb módon. A Raritan vezérlőnek köszönhetően az összes típus képes villamos mérésre, környezeti szenzorok fogadására és komplett webalapú távfelügyeletre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...