a_9_d_10_1523351380041_fgf_kereskedelmi-es-kepviseleti-bt__logo.jpg COOL-FIT 2.0 idomok

A COOL-FIT 2.0 csőrendszerhez tartozó idomok az MSZ EN ISO 12201-3 szabvány követelményeinek megfelelően készülnek. A csövek, az idomok és a szerelvények elektrofúziós hegesztéssel köthetőek. Az egyes termékeket zárt cellás GF HE hab szigeteléssel látják el gyárilag, melynek K-értéke 0,022 W/mK. A külső védőcső fekete színű polietilén, mely diffúziómentes és ütésálló védelmet biztosít. A cső-idom kapcsolat szigetelése az idomba integrált szigetelő ajak révén páramentes zárást eredményez további munkafázis nélkül.

Letöltések

További termékek a cégtől

 
COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer
4 termék

A COOL-FIT 2.0 termékcsaládot hűtőközegek és hűtött víz szállítására fejlesztették ki. A rendszer a 20 mm vastagságú szigetelésének köszönhetően alkalmas olyan légkondicionáló-hűtő rendszerekhez, ahol a közeghőmérséklet 0 °C feletti. A COOL-FIT 2.0 előszigetelt csőrendszer alapja a bevált, alacsony hőmérsékletnek ellenálló és korróziómentes PE100 alapanyagú cső és idom. A termékválaszték csövekből, szerelvényekből, rugalmas tömlőkből és átmeneti idomokból áll. A rendszer minden elemét előszigeteléssel vagy bontható szigeteléssel látták el, így utólagos szigetelést nem igényelnek. A COOL-FIT 2.0-hoz tartozó szerszámok lehetővé teszik a rendszer gyors és biztonságos telepítését.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
COOL-FIT 2.0 csövek

A COOL-FIT 2.0 rendszerhez tartozó csövek az MSZ EN ISO 15494 és a MSZ EN ISO 15494/EN12201 szabvány szerinti követelménynek megfelelően készülnek. A csőátmérők megfelelnek a vonatkozó ISO szabványoknak illetve tervezeteknek (MSZ EN 15494). A csövek DIN 4276 szabvány szerint oxigéndiffúzió-mentesek. Az egyes termékeket zárt cellás GF HE hab szigeteléssel látják el gyárilag. A külső védőcső fekete színű polietilén, mely diffúziómentes és ütésálló védelmet biztosít. A védőborításnak köszönhetően a csövek tartózásához nincs szükség szigetelt csőbilincsekre. A rendszer épületen belüli felhasználásra alkalmas.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
COOL-FIT 2.0 szerelvények

A COOL-FIT 2.0 csőrendszerhez tartozó gömbcsapok megfelelnek az MSZ EN ISO 16135 szabvány követelményeinek, hollanderes csatlakozásúak. A pillangószelepek megfelelnek az MSZ EN ISO 16136 szabvány követelményeinek, és karimás csatlakozással vannak ellátva. Kézi-működtetéssel, vagy ISO 5211 szabványnak megfelelő hajtómű csatlakozással rendelkeznek. A szerelvények szigetelése félhéjakból tevődik össze, mely komponensek GF HE szigetelésből és robusztus fekete PE külső köpenyből állnak. A COOL-FIT 2.0 szerelvényeket és csöveket COOL-FIT 2.0 elektrofúziós idomokkal lehet összekötni.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
COOL-FIT 2.0 szerszám

A COOL-FIT 2.0 és COOL-FIT 2.0M csövek hegesztéshez való előkészítéséhez szükséges egy hántoló és szigeteléseltávolító szerszám. Az eszközzel egy fogásban hántolható a haszoncső és távolítható el a szigetelés és a védőcső. Mivel a COOL-FIT 2.0 csöveket megmunkált véggel szállítják, szerszámot csak méretre vágott csövek esetében kell használni. A szerszám a névleges 22 mm és 44 mm-es szigetelések eltávolításához egyaránt használható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
COOL-FIT előszigetelt műanyag csőrendszerek
5 termék

A COOL-FIT termékcsalád egy előszigetelt csőrendszer, melyet hűtőközegek és hűtött víz szállítására fejlesztettek ki. A rendszer 20 vagy 40 mm vastagságú szigetelésének köszönhetően alkalmas olyan légkondicionáló-hűtő rendszerekhez, ahol a közeghőmérséklet -50 és +60 °C közötti. A COOL-FIT rendszerek alapja a bevált, alacsony hőmérsékletnek ellenálló és korróziómentes PE100 alapanyagú cső és idom. A polietilén haszoncső sima belső felülete kis nyomásveszteséget biztosít. A nagy hatékonyságú szigetelés és a műanyag cső alacsony hővezető képessége garantálja az alacsony energia- és működési költségeket a rendszer teljes élettartama alatt. A 3 az 1-ben konstrukciónak köszönhetően – haszoncső / szigetelés / külső védőcső – a szerelési idő nagyon alacsony. A termékválaszték csövekből, szerelvényekből, rugalmas tömlőkből és átmeneti idomokból áll. A rendszer minden elemét előszigeteléssel vagy bontható szigeteléssel látták el, így utólagos szigetelést nem igényelnek. A COOL-FIT-hoz tartozó szerszámok lehetővé teszik a rendszer gyors és biztonságos telepítését.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Padlófűtési szerelvények, osztó-gyűjtők
Padlófűtési szerelvények, osztó-gyűjtők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...