CIAT

Hydrociat LW (270-1 760 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú

A vízhűtéses kondenzátorral felszerelt HYDROCIAT vízhűtő berendezésekből álló típuscsalád optimális megoldást kínál az irodákban, egészségügyi, közigazgatási, kiskereskedelmi és társasházi alkalmazásokban felmerülő összes hűtési feladatra. A berendezések fagytól és időjárási hatásoktól védett gépházba telepíthetők. A típuscsaládot ózonbarát HFC R134a hűtőközeg használatára optimalizálták. Ennek a hűtőközegnek a használatával a legszigorúbb környezetvédelmi előírások is betarthatók, és magas energiahatékonyság érhető el.

  • Folyamatos teljesítményszabályzás 15-100% között
  • kiemelkedő csúcs- és részterhelés hatásfok
  • flexibilis, különleges igényekre szabható vízhőmérsékletek (előremenő hőmérséklet -12°C-től 20°C-ig)

Letöltések

Hydrociat LW (270-1 760 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 3.2 MB angol
Hydrociat LW (270-1 760 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
CIAT Floway kompakt légkezelő
 
CIAT Floway kompakt légkezelő

A Floway egy önálló, kettős áramlású, kompakt és csendes légkezelő egység, mely alapfelszerelésként csúcstechnológiájú részegységekkel (kefe nélküli motor, legújabb generációs hővisszanyerő egység, beépített vezérlés, stb.) rendelkezik. Bekötés után kiemelkedően hatékony fűtést és hűtést biztosít (magas levegő- és termikus hatásfokkal), valamint gondoskodik a kívánt levegőminőség fenntartásáról. A Floway beépített vezérlőegységgel rendelkezik, mely az összes részegység irányítását ellátja, intelligens kialakítása pedig a Plug & Play technológia révén egyszerű telepítést, működtetést és szervizelést biztosít. A Floway háromféle modellváltozatban kapható (Classic RHE, és Classic álló és mennyezeti), így kiválasztható az optimális telepítési konfiguráció.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CIAT Major Line (1,4-7 kW) fan-coil
 
CIAT Major Line (1,4-7 kW) fan-coil

A CIAT Major Line forradalmat jelent a kényelmi egységek terén. Letisztult vonalaival és ökológiai alapú kialakításával, amely megfelel az új építési követelményeknek, a Major Line az a megoldás, amelyre várt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CIAT Vectios™ PJ Roof-top klímák
 
CIAT Vectios™ PJ (22 - 91 kW) Roof-top klímák

A Vectios™ típuscsalád tetőre szerelhető kompakt, vízszintesen beszerelt, önálló levegő-levegő egységekből áll. A berendezések tartalmazzák a megfelelő légkondicionáláshoz szükséges összes részegységet. Az IPJ sorozat berendezései fűtő-hűtő hőszivattyús működésre alkalmas egységek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Dynaciat LG (25-190 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú
 
Dynaciat LG (25-190 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú

Talajvízzel hűtött vízhűtő berendezés, föld alatti hűtőkörök vagy közepes teljesítményű száraz hűtő vagy hűtőtorony. A társasházak, szolgáltató és ipari épületek és egészségügyi létesítmények hűtésére és/vagy fűtésére alkalmas egységek hőleadó rendszerekhez, például padlófűtő- és hűtőrendszerekhez, komfort berendezésekhez (pl. fan-coil egységekhez és víz kazettákhoz) vagy légkezelő egységekhez csatlakoztathatók. Alapkiépítésben fagytól és időjárási hatásoktól védett, beltéri helyiségbe telepíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CIAT Comfort Line légcsatornázható fan-coil CIAT Coadis Line 600 (1-6 kW) kazettás fan-coil CIAT Coadis Line 900 (3-11 kW) kazettás fan-coil CIAT Melody 2 (1,3-11,6 kW) kazettás fan-coil
 
CIAT fan-coil berendezések
5 termék

A helyiség hőmérsékletének egyéni beállítását segítő komfort berendezések között megtalálható falra szerelhető, kazettás és légcsatornázható modell is. Kiválóan alkalmazható irodák, hotelszobák, üzlethelyiségek és egészségügyi létesítmények helyiségeinek hűtésére és fűtésére.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű, olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű, olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű, olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű, olajtüzelésű álló kazánok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...