Archishade Kft.

Atenád beltéri árnyékolók

A beltéri árnyékoló kiválasztásánál a legfontosabb szempontok a megfelelő fényzárás, a belátás elleni védelem és a dekoratív megjelenés. Ezeknek az elvárásoknak mind a különféle típusú roletták, mind a modern sávroló vagy a firenzei roló, illetve a klasszikus szalagfüggöny tökéletesen eleget tesznek, sőt, minimális hővédelemre is alkalmasak. A legfontosabb különbség a külső terek textilárnyékolóihoz képest, hogy más típusú textilből készülnek. Ezek a textilek kevésbé ellenállók az időjárással szemben, viszont a hagyományos függönyöket tökéletesen helyettesítik. Egyes roletta és szalagfüggönyök különleges textillel is rendelhetők (Silent Harmony), melynek egyedisége a hangelnyelő (akusztikai) és lángálló tulajdonság. Ezen kívül cseppálló, PVC mentes, trevira alapanyagból (a legjobb minőségű cérnából) készül, antibakteriális, UV-álló, öko tex minősítéssel rendelkezik, azaz káros anyag mentes.

Termékcsalád tagjai

Atenád Presztízs roletták 
 
Atenád Presztízs roletták 

A Presztízs roletta népszerű, prémium minőségű, exkluzív megjelenésű termék. Előnye, hogy nagy felületek árnyékolására is alkalmas: 4-5 méter magasságú ablakokra is tökéletes, a szélessége textil függő, de a 2-2,5 méteres szélesség sem jelent akadályt. Az extra nagy felületek esetén lépcsős eltolással ajánlott felszerelni, így oldható meg a kívánt árnyékolás. A Presztízs Plusz roletta nagyméretű tengellyel készül, ezzel a típussal a 4 méteres szélesség is kivitelezhető, ezért extra méretekhez ajánlott. A Presztízs Inox típusnál az egész szerkezet rozsdamentes acél, ami különleges megjelenésűvé teszi az árnyékolót. Működtetése csak manuálisan végezhető.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Atenád Sávroló
 
Atenád sávroló

Különleges megjelenésű beltéri árnyékoló, mely hangulatossá teszi az enteriőrt. Egyediségét a textilek sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Gazdag színválasztékának és a minőségi kivitelnek köszönhetően bármilyen stílusú térbe jól illeszkedik. A tokozott kivitelű sávroló oldalfalra, mennyezetre, vagy fix nyílászáró elé is szerelhető. Elegánsabb megoldást kínál, mint a nyílászáróra szerelt változat. Működtetése motorosan vagy manuálisan történhet. A tok nélküli típus ablakszárnyra szerelhető, kevésbé elegáns és csak manuálisan mozgatható. A textíliák színválasztéka, megjelenése ugyancsak gazdag: lehet egyszínű, fautánzatú és rusztikus (natúr jellegű).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Atenád beltéri árnyékolók - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.9 MB
Atenád beltéri árnyékolók
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Belső textilárnyékolók az Archishade Kft.-től
Belső textilárnyékolók az Archishade Kft.-től
A belső terek meghatározó elemei, mivel alkalmasak a fényminőség finom szabályozására
Belső textilárnyékolók az Archishade Kft.-től
Ajánlott kategóriák
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...