Egyedi kialakítású Loggia tolózsalugáter egy Pest megyei minimál családi háznál

Egyedi kialakítású Loggia tolózsalugáter egy Pest megyei minimál családi háznál

Hazai gyártású, korszerűsített tolópaneles zsalugáter

Az Archishade Loggia a belga Renson szabadalma alapján, hazai gyártásban készülő árnyékoló, mely a korabeli zsalugáter modern kivitelezésének tekinthető. Annak köszönhetően, hogy az Atenád által gyártott tolózsalugáter extrudált alumíniumból készül, rendkívül időtálló, nem kopik, így használatával nincs szükség utólagos festegetésre sem. Stílusát tekintve jól illeszkedik mind a modern, mind a klasszikus építészeti stílushoz, hiszen választható alumínium lamellákkal, de valódi fából készült változatban is elérhető.

Loggia tolózsalugáter
Loggia tolózsalugáter

Látványelem és széleskörű alkalmazhatóság
A Loggia talán az egyik legmultifunkcionálisabb termék, de árnyékoló szerepe mellett látványelemként is megjelenik a modern építészetben. 
Alkalmazható:

  • Terasz oldalárnyékolására, mint a szóban forgó helyszín esetén.
  • Tökéletes pergolák oldalzárására.
  • Homlokzatra is építhető, a nyílászáró elé szerelve.
  • Erkélyek, franciaerkélyek, körfolyósók árnyékolására is kiváló, miután korlátlan méretek fedhetők le vele, ezért a beruházók előszeretettel alkalmazzák társasházak, irodaházak, vendéglátóegységek esetén árnyékoló és dekorelem funkcióval is.

Szín és anyagválasztása meghatározza épületünk, teraszunk hangulatát, arculatát. Kedvünkre válogathatunk a RAL színskála árnyalati között.

Egyedi rejtett panelmegoldás a Pest megyei minimál családi házon

A helyszín különlegessége a kialakításban rejlik, hiszen a megrendelő már a tervezés során tudatosan, a loggia fogadására alakította ki a teraszt, azzal az elképzeléssel, hogy az árnyékoló igazán esztétikus módon, teljesen elrejthető legyen a falszerkezetbe.

Loggia tolózsalugáter
Egyedi kialakítású Loggia tolózsalugáter egy Pest megyei minimál családi háznál

Az antracit színválasztást határozott elképzelés és tudatos választás előzte meg, hiszen a minimál stílusú épületek esetén jelenleg ez a színvilág a legnépszerűbb a megrendelők körében.

A kialakított rendszer három panelből áll, mozgatásukat felfüggesztett görgők és sínrendszer biztosítja, míg az alsó kibillenést egy lapos alsó megvezetés gátolja, ezáltal rendkívül gördülékeny és stabil a szerkezet. A paneleket három különálló sín vezeti, így akár teljes árnyékolás is elérhető. Igény szerint tökéletesen egymás mögé állíthatók a panelek, ebben az esetben mindössze egy adott területet árnyékol a teraszon. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy a család különböző igényei egyszerre kielégíthetők, hiszen míg valaki árnyékban kíván olvasni, valaki más gond nélkül napozhat egy ülőhellyel odébb.

Az első sorban építészeket és beruházókat támogató Archishade az árnyékolástechnika prémium szegmensében kínál átfogó megoldásokat, így a családi ingatlanok mellett kiemelten foglalkozik nagyobb beruházású projektek árnyékolóinak, természetes szellőzésének tudatos tervezésével is. Keresse szakértőiket.

Loggia tolózsalugáter
Egyedi kialakítású Loggia tolózsalugáter egy Pest megyei minimál családi háznál

A hírben szereplő termékek

Loggia tolópaneles árnyékoló
 
Loggia tolópaneles zsalugáter

A Loggia kiváló szolgálatot nyújt, ha egy mobilis tolópanel segítségével szeretnénk árnyékolni. Egy fix lamellákkal rendelkező, tolópaneles árnyékoló, melynek működtetése lehetséges kézileg vagy a kényelem maximalizálásáért motorikusan. A Loggia lamellái készülhetnek alumíniumból, de igény szerint valódi fa változatban is elérhetők - ebben az esetben a lamellákon kívül minden más elem alumíniumból készül. Az árnyékoló alul és felül is egy sínrendszer segítségével kerül rögzítésre, mindez lehetséges szabadonálló verzióban vagy homlokzathoz rögzítve, mindkét módon rendkívül esztétikus képet kölcsönöz az épületnek. A panelek könnyed mozgathatóságát a felfüggesztett görgők és a sín biztosítják, a lamellák dőlésszöge általában fix, de rendelhető mozgatható változatban is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...