ACO Kereskedelmi Kft.

ACO lapostető és teraszösszefolyók

Lapostetők vízelvezetéséhez két különböző rendszer használható: a szabadfelszínű víztelenítés és a vákumos víztelenítés. A szabadfelszínű víztelenítés elsősorban kis ejtési magasságnál, továbbá erős szennyeződés hatásának kitett lapos tetőknél előnyös. Akkor is előnyös az ilyen rendszereknek az alkalmazása, amikor az építészeti adottságok miatt nem kerülhetők el az alsóbb szinteken az elhúzások és az elvezetések. Nagyon kis lapos tetőknél, ahol csekély mennyiségben jelentkezik a tetőn csapadék, mindig szabadfelszínű víztelenítést kell alkalmazni. Mindkét rendszerhez széleskörű lapostető összefolyó szállítási programot kínál az ACO.

Termékcsalád tagjai

ACO SPIN összefolyók lapostetőkhöz, teraszokhoz
 
ACO SPIN összefolyók lapostetőkhöz, teraszokhoz

A tetők, zöldtetők, a parkolók vagy a teraszok felületére lehullott csapadék elvezetéséhez építik be a lapostető-összefolyókat. Ezek az összefolyók felveszik a csapadékot, és elvezetik a belül fekvő csővezetékeken keresztül. Ezeken a területeken bűzelzáró nélküli, szorítókarimás lefolyókat használnak. Az összefolyók függôleges vagy vízszintes kivezetéssel, szigetelt és szigeteletlen, valamint fűthető kivitelben kaphatók különféle toldatokkal és tartozékokkal együtt.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO öntöttvas esővízösszefolyók
 
ACO öntöttvas esővízösszefolyók

Esővízösszefolyók öntvényből bűzzárral vagy anélkül.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO DRAIN ProfiLine terasz- és tetőfolyókák
 
ACO DRAIN ProfiLine és ProfiLine 2.0 terasz- és tetőfolyókák

Gyalogos terhelésre alkalmas, horganyzott vagy rozsdamentes acél, perforált folyókák vízáteresztő burkolatú teraszok vízelvezetésére. Alkalmazási területük jellemzően lapostetők, zöldtetők, balkonok, teraszok, erkélyek, üvegfalak előtti felületek víztelenítése. A ProfiLine terasz- és tetőfolyókákhoz több, mint 10-féle rács választható és egyéb rendszerelemek, tartozékok.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO GreenLine 3.0 fix magasságú teraszfolyóka
 
ACO GreenLine 3.0 fix magasságú teraszfolyóka

A GreenLine egy rozsdamentes acélból és horganyzott acélból készült, egyszerűsített vízelvezetési rendszer, mely egy cikkszám alatt kínálja a folyókatestet a ráccsal együtt. Az ACO GreenLine 3.0 folyóka hálós és bordás ráccsal érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ACO Kaszkád-folyóka
 
ACO Kaszkád-folyóka

Az ACO Kaszkád-folyóka egy rozsdamentes acél anyagú, szögletes keresztszelvényű, optimális áramlási viselkedésű vízelvezető megoldás lépcsőzetes kialakítású szerkezetekhez, teraszokhoz. A szintek között a csapadékvizet ACO GM-X típusú ejtőcsövek, míg a teraszon a burkolat alatt a nagyon alacsony beépítési magasságú elemek vezetik el. A rendszer nem igényli a vízszigetelésen történő átvezetést, ezzel együtt pedig a tető hőszigetelése sem gyengül. A folyókaelemből a terasz szélén kifolyóidom vagy attika csatlakozóidom vezeti a vizet a további ejtővezetékbe. Takarításhoz a folyóka fedele levehető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...