a_86_d_22_1566462008157_vmzinc+vmbuildingtrademark_logo_300.jpg VMZINC esőcsatorna rendszerek

Betorkollók, sarokelemek, könyökök, gyűrűk, ereszek horganyból. Komplett rendszer félkörszelvényű és négyszögszelvényű esőcsatornákból, natúr, Quartz®, Anthra®, Pigmento® kék, zöld, vörös és barna felülettel.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

Valódi horgany VM ZINC® ereszcsatornák
A valódi horgany a patinásodás révén idővel egyre csak szebb lesz és karbantartást sem igényel
Valódi horgany VM ZINC® ereszcsatornák

További termékek a cégtől

 
VMZINC tetőfedő rendszerek
9 termék

A lécbetétes vagy állókorcos tetőfedés hagyományos megoldásainak kiegészítéseként olyan beépítési rendszereket mutat be, melyekkel lehetővé válik a horgany nem kompatibilis aljzatra vagy melegtetőre való beépítése is. A hagyományos és a modern építészet új igényeinek kielégítése érdekében a horganyfedés kis, előre gyártott elemekkel is megoldható.

9 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
VMZ strukturális tetőszerkezet

Újító építészeti rendszer, mely nem igényel kiszellőztetést. Az alábbiakból áll: állókorcos tetőfedés QUARTZ-ZINC PLUS-ból speciális rögzítéssel, sűrű szövésű ásványi gyapot szigetelő réteg acél, fa vagy beton aljzaton. Felhasználási terület: gyenge, közepes vagy nagyon erős időszakos nedvességtartalommal bíró épületeknél.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
VMZ egyedi homlokzatburkolatok

A VMZINC küldetése az, hogy eszközt biztosítsanak az építészeknek ahhoz, hogy olyan egyedülálló épületeket tervezhessenek, amelyekkel elkápráztathatják ügyfeleiket. Elkötelezett építészekből, mérnökökből és technikusokból álló csapatuk innovatív megoldásokat kínál, amelyek tiszteletben tartják a költségvetési előirányzatokat, miközben segítenek megfelelni az ipari szabványoknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
VMZ kompakt tetőszerkezet

Konstruktív melegtető építészeti rendszer, áthatoló keresztirányú rögzítések nélkül, amely egyesíti: VMZ Zinc plus állókorcos fedést, cellás üvegszigetelést, acél aljzaton.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
VMZ Adeka kiselemes tetőfedő rendszer

Szabadalmaztatott rendszer, amely előre gyártott, pikkely alakú, kis elemekből áll. Kiemelkedő esztétikuma, amely tökéletesen illik a modern építészethez, vagy a karakteres házak felújításához. A kiegészítők teljes termékskálájával komplett tetőfedési rendszert alkot. Egyszerűen felhelyezhető, három csavarozási hely és az illesztési pontok megjelölése gyors összeillesztést tesz lehetővé (9,4 elem/m²). 30 éves garancia a horgany anyag gyártási hibából eredő korrózió miatt bekövetkező átlyukadása ellen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetőfelújító rendszerek
Tetőfelújító rendszerek
Cserepes lemezek
Cserepes lemezek
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...