proidea.hu online termékinformációs katalógus

Valódi horgany VM ZINC® ereszcsatornák


2007. szeptember 10.

A valódi horgany a patinásodás révén idővel egyre csak szebb lesz és karbantartást sem igényel

A VM ZINC® ereszrendszerek különböző felületi megjelenésükkel harmonikusan illeszkednek bármilyen anyagú és színű tetőhöz, elegánssá varázsolva az épületet, melyre felszerelték. A valódi horgany garantálja, hogy a VM ZINC® ereszrendszerek a patinásodás révén idővel egyre csak szebbek lesznek és hosszú élettartamuk során a folyamatos karbantartásról nem kell gondoskodni.


A VM ZINC® a nemzetközi piacokon kiváló horgany márkaként ismert, mely hosszú élettartama és megbízhatósága miatt közkedvelt. A horgany hosszú élettartamú anyag a felületén képződő önvédő rétegnek köszönhetően. Vízzel, valamint légköri oxigénnel és széndioxiddal történő érintkezés következtében patinaréteg képződik a felületén. Ennek köszönhetően a horgany nem rozsdásodik, és élettartama könnyen meghaladhatja a 100 évet is.
A VM ZINC® natúr és előpatinázott horgany ereszrendszereinek három különböző színárnyalata lehetővé teszi, hogy jól illeszthetőek legyenek a különböző anyagú és stílusú tetőkhöz, homlokzatokhoz.

  • A Natur VM ZINC egy enyhén fényes felületű "alapmodell", amelyen 6 hónap-2 év alatt alakul ki a patinaréteg.
  • A QUARTZ-ZINC felület matt, galambszürke árnyalatú. Megjelenése a már patinásodott Natur VM ZINC-hez hasonlítható. Gyakorlatilag bármilyen stílusú épülethez és bármilyen anyagú tetőhöz esztétikusan illeszkedik.
  • Az ANTHRA-ZINC egy egészen sötétszürke előpatinázott horgany, amely nagyon jól harmonizál a palatetővel és különösen közkedvelt modern épületeken.
VM ZINC® ereszrendszer
Ha a VM ZINC® ereszrendszerekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az Umicore Building Products Hungary Kft./VM ZINC munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
Kulcsszavak:  horgany  ereszcsatorna  ereszrendszer  Natur  VM  ZINC  QUARTZ-ZINC  ANTHRA-ZINC  előpatinázott