Valódi horgany VM ZINC® ereszcsatornák

A valódi horgany a patinásodás révén idővel egyre csak szebb lesz és karbantartást sem igényel

A VM ZINC® ereszrendszerek különböző felületi megjelenésükkel harmonikusan illeszkednek bármilyen anyagú és színű tetőhöz, elegánssá varázsolva az épületet, melyre felszerelték. A valódi horgany garantálja, hogy a VM ZINC® ereszrendszerek a patinásodás révén idővel egyre csak szebbek lesznek és hosszú élettartamuk során a folyamatos karbantartásról nem kell gondoskodni.


A VM ZINC® a nemzetközi piacokon kiváló horgany márkaként ismert, mely hosszú élettartama és megbízhatósága miatt közkedvelt. A horgany hosszú élettartamú anyag a felületén képződő önvédő rétegnek köszönhetően. Vízzel, valamint légköri oxigénnel és széndioxiddal történő érintkezés következtében patinaréteg képződik a felületén. Ennek köszönhetően a horgany nem rozsdásodik, és élettartama könnyen meghaladhatja a 100 évet is.
A VM ZINC® natúr és előpatinázott horgany ereszrendszereinek három különböző színárnyalata lehetővé teszi, hogy jól illeszthetőek legyenek a különböző anyagú és stílusú tetőkhöz, homlokzatokhoz.

  • A Natur VM ZINC egy enyhén fényes felületű "alapmodell", amelyen 6 hónap-2 év alatt alakul ki a patinaréteg.
  • A QUARTZ-ZINC felület matt, galambszürke árnyalatú. Megjelenése a már patinásodott Natur VM ZINC-hez hasonlítható. Gyakorlatilag bármilyen stílusú épülethez és bármilyen anyagú tetőhöz esztétikusan illeszkedik.
  • Az ANTHRA-ZINC egy egészen sötétszürke előpatinázott horgany, amely nagyon jól harmonizál a palatetővel és különösen közkedvelt modern épületeken.
VM ZINC® ereszrendszer
VM ZINC® ereszrendszer
Ha a VM ZINC® ereszrendszerekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az Umicore Building Products Hungary Kft./VM ZINC munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

VMZINC esőszcsatorna rendszerek
 
VMZINC esőcsatorna rendszerek

Betorkollók, sarokelemek, könyökök, gyűrűk, ereszek horganyból. Komplett rendszer félkörszelvényű és négyszögszelvényű esőcsatornákból, natúr, Quartz®, Anthra®, Pigmento® kék, zöld, vörös és barna felülettel.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...