Cover

Cover teraszüvegezés

A Cover üvegfüggöny rendszer kiváló minőségű termék, szép és tartós. Az üvegtáblák között nincs keret. Az üvegtáblák mozgását és nyitását szolgáló mechanizmus a vezető profilban van elrejtve. A különlegesen tervezett függesztő elemek lehetővé teszik a táblák egyenkénti eltolását és befelé történő nyitását, ami általi az üvegtisztítás kivételesen könnyű és veszélytelen. A csiszolt szélű, edzett üvegtáblák - a balkon magasságától és a helyi igényektől függően - 6, 8, vagy 10 mm vastagok lehetnek. Minden típusú balkonhoz és teraszhoz illik. Az összes üvegtábla egymás mellé tolva teljesen zárttá teszik a balkont és a teraszt. Választható, hogy részben, vagy teljesen legyen nyitott a terasz. A Cover üvegfüggöny rendszer előnyét mind az építészek, mind a tulajdonosok kihasználhatják, mint „külső lakószobát". A Cover üvegfüggöny rendszer új konstrukciója és különleges funkciója, megkoronázza a teraszt, mint „külső lakószobát", akár kívülről, akár belülről tekintve.

  • az üvegtáblák között nincs keret
  • 6,8,10 mm vastag csiszolt, edzett üvegtáblák

Letöltések

Cover teraszüvegezés - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 3.9 MB angol
Cover teraszüvegezés
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Cover balkonüvegezés
 
Cover balkonüvegezés

A Cover üvegfüggöny rendszer a lakással egyidejűleg is építhető, vagy rögtön felszerelhető, utolsó simításként jellegzetes megjelenést kölcsönözve az épületnek. Javítja az életminőséget és növeli az otthon értékét. A Cover üvegfüggöny rendszer erős alumínium profil és edzett biztonsági üveg kompozíció, kiegészítve rugalmas és tartós tartozékokkal. Védelmet nyújt a balkonnak és a terasznak kellemetlen időjárás esetén, és látványosan csökkenti a karbantartási költségeket. Emellett hő-, és hangszigetelőként működik. A Cover üvegfüggöny rendszer kellemes és élvezhető légkört teremt egész évben. Az üvegezett teraszon nagyszerű összejövetelek rendezhetők. A terasz védett és biztonságos, de természetes szellőzést biztosít a gyermekek és a kisállatok számára. Használható a balkon háztartási munka és hobby céljára, miközben a szabadban érezheti magát. Akik kis lakásban élnek, értékes extra teret nyernek. Az üvegezett balkon és terasz bebútorozása egyszerű. A Cover rendszerrel a balkon és a terasz kis kertté változtatható, ahol a virágok és palánták az év nagy részében fejlődhetnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cover balkonüvegezés Cover teraszüvegezés
 
Cover balkon- és teraszüvegezés
2 termék

A Cover rendszer használatával terasza és balkonja egész évben használható - bármilyen az időjárás. Védelmet nyújt zaj, szél, por, eső, hó, hideg-meleg ellen. Használható lakóterének elegáns kiterjesztése, így alkalmassá teszi balkonját társas, baráti, családi összejövetelekre. Nincsenek függőleges keretek, ezért teljes panorámát nyújt. Teljesen nyitható, percek alatt teljesen zárható. Biztonságos hely gyermekek és állatok részére egyaránt, a virágait megvédi a fagytól. Csökkenti fűtésszámláját, mert a Cover által védett falszakasz hőmérséklete sohasem kerül 0°C alá.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Télikertek, erkélyüvegezés
Télikertek, erkélyüvegezés
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Tömítő masszák, tömítő profilok
Tömítő masszák, tömítő profilok
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...