Top Trade Kft.

Top Trade Kft.

Elérhetőségek
 
Altro falburkolatok és csúszásmentes padlók

Az angol Altro cég 1945 óta specialistája a csúszásmentes biztonsági burkoló anyagok gyártásának. A 2 méter széles, tekercses anyagok típustól függően alumínium-oxid, kvarc, és szilícium-karbid erősítéssel készült vinil alapanyagból üvegszálas szövet hordozó rétegre épülnek, így formatartóak, nagy kopásállóságúak, érdesített felületük csúszásgátló. A burkolat anyaga baktérium- és gombaálló, MRSA és VRE ellen is védelmet nyújtó adalékot tartalmaz. A burkolat hegesztéssel hézagmentessé tehető, vízálló, vízzáró felületet alkot. Felhajtott íves lábazat könnyen kialakítható.

Alkalmazási területek: egészségügyi, szociális és sportlétesítmények, kórházak, idősek otthona, wellness-központok, mosdók és öltözők, éttermek, konyhák, laboratóriumok, élelmiszer- és gyógyszerüzemek, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Amtico PVC padlóburkolatok

Az Amtico International által gyártott padlóburkolatok kifejezetten design termékek, amelyek akár önmagukban, akár egymással kombinálva természethű hatást keltenek. Nagy kopásállóságának köszönhetően tartós, hosszú idejű használat esetén is szép marad. Széles és folyamatosan bővülő színválasztéka az eredeti burkoló anyagok természetéhez igazodik. Méretválasztéka egyedülálló a piacon, ezzel további design lehetőséget kínál használójának.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Best Wool szőnyegek

100% természetes gyapjúból készülő közületi és lakossági, gépi tűzésű szőnyegek. Tekercsszélesség: 4 illetve 5 méter. Egyedi méretű, szegett szigetszőnyegek is rendelhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
bordbar szekrények

Az utasszállító repülőgépekről ismerős fedélzeti szekrényekből ikonikus dizájn berendezési tárgyat készítő német cég, a Bordbar Design Gmbh fiatal tervezői modern, több célú és a legkülönbözőbb enteriőrökhöz, felhasználási területekhez jól illeszkedő, trend teremtő mobiliát formáltak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Burmatex szőnyegek

A Burmatex szőnyegeket gyártó brit cég filozófiája a design és a termékfejlesztés környezetbarát alapokon. A sokak által ismert termékskála mellett az innovatív gyártmányokkal nyújt vonzó megoldást végfelhasználóknak, tervezőknek, kivitelezőknek, az oktatás, kereskedelem, egészségügy, irodaházak, szállodák piacán.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
ege padlószőnyegek

A dán ege egyedülállóan gazdag színvilágú, exkluzív design szőnyegpadlói, modul szőnyegei és futószőnyegei 8 különböző közületi minőségben (630-tól 1400g/m² súlyig), 100% poliamid, illetve 80% gyapjú / 20% poliamid összetételben, öt év gyártó művi garanciával készülnek.A több mint ezer mintát és színállást felölelő kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern minták, az irodai és a szállodai rendeltetésű termékek.

Az Ege gyárban alkalmazott Millitron festési eljárásnak és a CAD/CAM tervezésnek köszönhetően szinte végtelen lehetőség nyílik a tervezett belső térhez legjobban illeszkedő színállás kiválasztására, illetve 100%-ban a megrendelő tervei alapján, egyedi mintázással történő gyártásra. A háromféle hátoldallal (textil, latex, extra hangszigetelő) szállítható szőnyegek között minden funkciónak, esztétikai igénynek megfelelő típus megtalálható.

Alkalmazási területek: szállodák, a vendéglátó- és szórakoztató ipar, irodák, lakások.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
forbo Flotex textil padlóburkolatok
4 termék

A Forbo Flooring Systems által gyártott Flotex elektrosztatikus "flocking" eljárással készülő különleges szőnyeg: egy négyzetméterre 80 millió egyedi szál kerül beültetésre. Ennek köszönhetően a Flotex szőnyeg kiemelkedő mechanikai és tisztíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik. Atka- és allergiamentes, vízálló, baktérium- és gombaálló. Szabása, fektetése egyszerű, nem foszlik.

Alkalmazási területek: vendéglátó-ipar, egészségügyi, szociális- és oktatási intézmények, irodák, szállodák, üzletek, áruházak, stb.
A Flotex szőnyeget Magyarországon az OEK (Országos Epidemiológiai Központ) kórházakban történő felhasználásra engedélyezte!

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ideal szőnyegek

A Beaulieu csoporthoz tartózó belga szőnyeggyártó cég. A Carus Hospitality kollekció elsősorban szállodák részére készül, széles mintaválasztékban, egyedileg tervezhető színkombinációkban. A Carus Office kollekció buklé szőnyegeit irodákba ajánlják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Interfloor szőnyegalátétek

A brit Duralay és az amerikai Tredaire egyesülésével jött létre a multinacionális Interfloor cég. Az általuk gyártott speciális szőnyegalátétek növelik a komfortérzetet, csillapítják a lépészajt, méret- és formastabilitást biztosítanak a feszített és ragasztott szőnyegeknek, növelve azok élettartamát. Az ajánlott szintetikus alapanyagú termékek a hagyományos filc alátétekkel szemben megtartják rugalmasságukat, nem esnek össze, a használat során az alátét nem tömörödik, nem gyűjti magába a szennyeződést.

Alkalmazási területek: elsősorban szállodák (folyosók, szobák, stb.), vendéglátó- és szórakoztató ipar.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Jacaranda szőnyegek

100% természetes, ausztrál gyapjúból, illetve egyes típusoknál gyapjú/viszkóza keverékből készült, luxus kivitelű lakossági szőnyegek. A gyártás módja – típustól függően – kézi vagy gépi szövés, illetve tűzés. A tekercsek szélessége 4, illetve 5 méter. Egyedi méretű, szegett szigetszőnyegek is rendelhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Mondo sportburkolatok
9 termék

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra. A gumit természetes rugalmassága, optimális csúszásgátló tulajdonsága, felületi szerkezete teszi különösen alkalmassá sportcélú alkalmazásra.

A MONDO az utóbbi 9 Olimpiai Játékok hivatalos beszállítója volt. A Pekingi Olimpiára valamennyi atlétikai, kézilabda és kosárlabda pálya burkolatát a MONDO biztosította. A 2012-es Londoni Olimpia beszállítója.

Valamennyi sportburkolat a Nemzetközi Szövetségek ajánlásával!

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
PERGO padlóburkolatok

1977-ben szabadalmaztatta és kezdte el gyártani a svéd Perstorp az első laminált padlókat, és azóta is megőrizte piacvezető pozícióját. Kiemelkedő minőségű laminált burkolatok középületekbe és otthonra, gazdag minta és színválasztékban, sokféle kiegészítővel és tartozékkal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Sit-In szőnyegek

Széles mintaválaszték és gyakorlatilag végtelen színkombinációs lehetőség jellemzi a Sit In szőnyegeket. Az egyedileg is tervezhető Contract Design és Easy Program mellett sok raktári típus is rendelhető, különböző műszaki adatokkal, minden felhasználási területre.
Az olasz RADICI csoport tagjai között szerepel szál- illetve fonalgyártó és szőnyeggyártó üzem is. Ez a teljes vertikum biztosítja a folyamatos jó minőséget.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Upofloor kvarcvinil padlólapok, homogén PVC-burkolatok

A finn Upofloor cég több mint 50 éve gyárt homogén szerkezetű PVC padlóburkolatokat. A költségkímélő HOVI család 30 x 30 cm-es lapjai magas kopásállóságú kvarcvinilből készülnek, felületük gyári poliuretán kezelést kap. Az ESTRAD 2 m széles, homogén, hengerelt vinil burkoló anyag, típustól függően antisztatikus/disszipatív kivitelben. Lábazatként felhajtható, hegeszthető.

Felhasználási területek:
Hovi: Szociális-, oktatási, kereskedelmi és vendéglátó-ipari létesítmények, stb.
Estrad: Egészségügyi, oktatási és ipari létesítmények, irodák, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
VESCOM textil és vinil borítású tapéták, függönyök
2 termék

A holland VESCOM több, mint 25 éve gyárt magas műszaki színvonalon esztétikailag igényes, eredeti és igényes vinil és textil falburkolat kollekciókat.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...