proidea.hu online termékinformációs katalógus

Négy új VESCOM design vinil tapéta


2019. május 15.

A design, a szín és a szerkezet sokfélesége jellemzi őket

A holland Vescom négy új vinil tapéta dizájnnal bővíti gazdag választékát! “A változatosság gyönyörködtet” jegyében született Watson, Lismore, Jarvis és Puccini textilhátoldalas tapéták sokféleségükben is új vonalat képviselnek: elegáns, barátságos megjelenés, matt felület és hosszú élettartam jellemzi őket. A kiválasztott színek tökéletesen illeszkednek a termék anyagához, struktúrájához.

Négy új VESCOM design vinil tapéta

Watson: masszív, kézzelfogható design
A Watson tapéták ipari, matt, betonszerű megjelenésűek. A kifinomult, többszínű nézet további mélységet ad. Színei a szürke, a természetes kő- és a földtónusok különböző lágy árnyalataiból állnak.

VESCOM vinil tapéta - Watson

Lismore: a vászon szabálytalansága
A textil hatás, a vinil funkcionális előnyeivel és annak nagy mértékű tisztíthatóságával együttesen teszi ezt a designt széles körben alkalmazhatóvá, többek között az egészségügyi ágazatban is. A Lismore nagy színválasztékkal rendelkezik, világos, meleg és természetes árnyalatokkal. A száraz megjelenés a Lismore tapétát is tökéletesen ötvözi az új feketével és elhalványodó függönyszövetekkel. A meleg, fűszeres színárnyalatának köszönhetően a Lismore optimálisan kombinálható az átlátszó Chira függönyszövettel is.

VESCOM vinil tapéta - Lismore

Jarvis: gazdag és jellegzetes
A Jarvis finom metál megjelenésű. A szürke, a bronz és a rozsdamentes színekkel ez a design a VESCOM kollekció egy teljesen új kiegészítője.

VESCOM vinil tapéta - Jarvis

Puccini: elegáns és klasszikus
Elegáns, klasszikus csíkos, matt selyem megjelenésű. Természetes színekben kapható. A design gazdag, réteges és szép kombinációt teremt.

VESCOM vinil tapéta - Puccini

A VESCOM vinil tapéták adatlapjait letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, vagy egyéb információt szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 383 2131
Telefon: +36 1 221 8926
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Palásti Zsuzsa
  +36 30 627 9361
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
Kulcsszavak:  VESCOM  design  vinil  tapéta  Jarvis  Lismore  Watson  Puccini  vinyl  dizájn