proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ege szőnyeg került a Magyar Telekom székházába


2019. június 02.

A szőnyeg elegáns, ám letisztult megjelenése tökéletesen illik a székház hangulatához

Ege szőnyeg került a Magyar Telekom székházába

A Magyar Telekom Nyrt. székházának kulcsait 2018 őszén adták át, és azóta meghatározza a Népliget környékének látképét.

Az építészeti remekmű megálmodója a Tiba Építész Stúdió Kft. A Telekom székház esetében kihívást jelentett a rutin és a túlformált szobrászat közötti középút megtalálása. A Tiba Stúdió több pályázattal is jelentkezett az ingatlanfejlesztő Wing Zrt. meghívásos tervpályázatára, ezek egyike lett a nyertes.

Nem volt elég egy modern és funkcionális épületet tervezni, az építészeti kihívások között az is szerepelt, hogy az épületnek ki kellett fejeznie a székház jellegét. Végül a térszervezés oldotta meg a kérdést: a városi és a félpublikus, a zárt és átlátható, a külső és belső terek egyensúlya. A formavilág egyedi karakterrel ruházza fel az épületet, amely a koncepció szerves részét képezi.

Ege szőnyeg került a Magyar Telekom székházába

Belsőépítészeti szempontból a huszonegyedik század munkavállalója került előtérbe, hiszen az irodaház-építészetben az elsődleges szempontok között kell, hogy szerepeljen a funkcionalitás. A mai irodaházakat a flexibilis munkatér jellemzi, ahol a dolgozók megválaszthatják a számukra legkényelmesebb és leghatékonyabb munkavégzés módját. A fiatalabb munkavállalók körében a munkakörnyezet meghatározó szereppel bír, így a belsőépítészeti megoldásoknak erre a kihívásra is felelnie kellett. A fenntartható környezet és épület is prioritás volt. A munkavállalók egészsége és jó közérzete érdekében aerobic és fitneszterem, újhullámos kávézó, tematikus és street-food étterem, ivókutak, tetőszauna, futópálya, és szabadsúlyos edzőpark is működik többek között az épületben, illetve a tetőn.

A belsőépítészet tekintetében a székház letisztult, funkcionális tereket tartalmaz, melyek inspiratív, nyugodt munkakörnyezetet biztosítanak. Az épületben 175 532 db Ege Reform Legend Ecotrust modulszőnyeg lap került lehelyezésre, melyek minőség, fenntarthatóság és design tekintetében is teljesítették a Magyar Telekom magas elvárásait. A választott Ege szőnyegek kizárólag megújuló energiával, hő és víz újrahasznosításával készültek a fenntartható fejlődés jegyében. A szőnyeg szálai újrahasznosított halászhálóból, a hátoldala pedig PET palackból készül.

Ege szőnyeg került a Magyar Telekom székházába

A szőnyeg elegáns, ám letisztult megjelenése tökéletesen illik a székház hangulatához, e mellett pedig könnyű tisztíthatóságával és extrém kopásállóságával nap, mint nap lenyűgözi az iroda dolgozóit.


Az Ege Reform Legend Ecotrust szőnyeg adatlapját letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
ege padlószőnyegek

A dán ege egyedülállóan gazdag színvilágú, exkluzív design szőnyegpadlói, modul szőnyegei és futószőnyegei 8 különböző közületi minőségben (630-tól 1400g/m² súlyig), 100% poliamid, illetve 80% gyapjú / 20% poliamid összetételben, öt év gyártó művi garanciával készülnek.A több mint ezer mintát és színállást felölelő kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern minták, az irodai és a szállodai rendeltetésű termékek.

Az Ege gyárban alkalmazott Millitron festési eljárásnak és a CAD/CAM tervezésnek köszönhetően szinte végtelen lehetőség nyílik a tervezett belső térhez legjobban illeszkedő színállás kiválasztására, illetve 100%-ban a megrendelő tervei alapján, egyedi mintázással történő gyártásra. A háromféle hátoldallal (textil, latex, extra hangszigetelő) szállítható szőnyegek között minden funkciónak, esztétikai igénynek megfelelő típus megtalálható.

Alkalmazási területek: szállodák, a vendéglátó- és szórakoztató ipar, irodák, lakások.


Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 383 2131
Telefon: +36 1 221 8926
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Palásti Zsuzsa
  +36 30 627 9361
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
Hír
Új ege ReForm Ecotrust szőnyegek a Top Trade kínálatában
2018.02.07    
Kulcsszavak:  Top  Trade  Ege  Reform  Legend  Ecotrust  szőnyeg  Magyar  Telekom  székház