proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, természet ihlette VESCOM függönyök


2018. november 05.

A szövetek tökéletesen ötvözhetők az új Onari, Greenbo és Millwood falburkolatokkal

Új, természet ihlette VESCOM függönyök

A VESCOM Liran, Faray és Mioko függönyökkel bővíti termékpalettáját. A kollekció mindhárom darabja meleg, természetes megjelenésű és széles színválasztékban elérhető. Az ökológiai és természetes tulajdonságoknak köszönhetően a szövetek tökéletesen ötvözhetők az új Onari, Greenbo és Millwood falburkolatokkal. Együtt stílusos és természetes egészet alkotnak, meleg és kényelmes légkört teremtenek.

Új, természet ihlette VESCOM függönyök

A VESCOM Liran függöny gyapjúszerű, lágy megjelenésű. A szövet 15 fényes, természetes világos és púder árnyalatból áll, így minden enteriőrben könnyen használható.

VESCOM 01 függöny kollekció - Liran

A VESCOM Mioko továbbra is alapterméknek számít, jól ismert puha megjelenése és szép, elegáns fényessége miatt. Az új színpaletta 33 különböző színárnyalattal bővült. A semleges tónusok keverednek a hűvös uni-színekkel, szürke árnyalatokkal és divatos színekkel.

VESCOM 01 függöny kollekció - Mioko

A VESCOM Faray jól ismert a természetes és organikus megjelenéséről. A teljesen új 18 színárnyalatot a természet inspirálta, a függőleges mintázat jellemzi. A Faray függönyök különlegessége, hogy kétoldalasak, így kifordítva is használhatók.

VESCOM 01 függöny kollekció - Faray

Új, természet ihlette VESCOM függönyök

A VESCOM 01 kollekció függönyeinek adatlapjait letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 383 2131
Telefon: +36 1 221 8926
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Palásti Zsuzsa
  +36 30 627 9361
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
További hírek a Beltéri árnyékolók termékkategóriában
További hírek az Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  VESCOM  Liran  Faray  és  Mioko  függöny  Onari  Greenbo  Millwood  tapéta  árnyékoló  árnyékolás  sötétítő  sötétítés