proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újdonság a Wienerberger Universal kéményrendszer


2018. március 29.

Elérhető beton és kerámia köpenyes változatban

A jó hőszigetelő képességű, alacsony hőveszteségű külső határoló szerkezetek mellett fontos eleme az épületnek a megfelelő hőtermelő berendezés. Az égésterméket eredményező berendezések füstgázait szakszerű környezetbe juttatásához nyújt optimális megoldást a Wienerberger kémény termékcsaládja.

A Wienerberger kémény használatával immár az épület valamennyi lényeges eleme megépíthető stabil és tartós kerámia építőanyagokkal. Méretében optimálisan illeszkedik a családi házak léptékéhez, kiegészítővel mérete növelhető is. Többféle belső átmérőjével megoldást ad szinte valamennyi felmerülő igényre. Betonköpenyes verzió esetében a betonba kevert téglaőrlemény segíti a jobb vakolattartást.
Idén április 11-15. között kerül megrendezésre a Construma, a legnagyobb hazai, építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2018-ban a Wienerberger az előző évhez hasonlóan impozáns, 210 m²-es standon várja látogatóit Porotherm, Tondach és Terca márkájú kerámia építőanyagaival.

A termékek közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm Okostéglák, a Wienerberger leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemei, illetve a Tondach tetőcserepek, melyekre az idei évtől új termékcsoportosítást vezettek be. Megismerhetik a vadonatúj Wienerberger Universal kéményrendszert is, amelybe beton és kerámia köpenyes változatban kapható.
Ha az új kéményrendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a WIENERBERGER zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot. A WIENERBERGER zRt. és a Tondach Magyarország Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogókra kattint.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Wienerberger  Universal  kéményrendszer  kémény  kémények  betonköpeny  kerámiaköpeny