Újdonság a Wienerberger Universal kéményrendszer

Elérhető beton és kerámia köpenyes változatban

A jó hőszigetelő képességű, alacsony hőveszteségű külső határoló szerkezetek mellett fontos eleme az épületnek a megfelelő hőtermelő berendezés. Az égésterméket eredményező berendezések füstgázait szakszerű környezetbe juttatásához nyújt optimális megoldást a Wienerberger kémény termékcsaládja.

A Wienerberger kémény használatával immár az épület valamennyi lényeges eleme megépíthető stabil és tartós kerámia építőanyagokkal. Méretében optimálisan illeszkedik a családi házak léptékéhez, kiegészítővel mérete növelhető is. Többféle belső átmérőjével megoldást ad szinte valamennyi felmerülő igényre. Betonköpenyes verzió esetében a betonba kevert téglaőrlemény segíti a jobb vakolattartást.
Idén április 11-15. között kerül megrendezésre a Construma, a legnagyobb hazai, építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2018-ban a Wienerberger az előző évhez hasonlóan impozáns, 210 m²-es standon várja látogatóit Porotherm, Tondach és Terca márkájú kerámia építőanyagaival.

A termékek közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm Okostéglák, a Wienerberger leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemei, illetve a Tondach tetőcserepek, melyekre az idei évtől új termékcsoportosítást vezettek be. Megismerhetik a vadonatúj Wienerberger Universal kéményrendszert is, amelybe beton és kerámia köpenyes változatban kapható.
Ha az új kéményrendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a WIENERBERGER zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot. A WIENERBERGER zRt. és a Tondach Magyarország Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogókra kattint.

Kategóriák

Kémények
Kémények
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...