proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RDE100 szobatermosztátok Eu.bac minősítéssel a Siemenstől


2017. november 16.

A korszerű TPI algoritmusnak köszönhetően sokkal pontosabb és takarékosabb működést garantálnak

Az RDE100 heti időprogramos szobatermosztát család az egyik legtöbbet eladott programozható termosztát szerte a nagyvilágban. Érintőgombos kezelőfelülete, extra nagy LCD-kijelzője és modern megjelenése sokak számára jelent optimális megoldást a fűtési rendszer szabályozására.

A legutóbbi termékfejlesztésnek köszönhetően a család modelljei mostantól korszerű TPI (időarányos integráló) algoritmus szerint működnek, így a készülék képes alkalmazkodni bármilyen hőtechnikai adottságú rendszer elvárásaihoz és sokkal pontosabb és takarékosabb működést tud garantálni. A szabályozás jellege több fokozatban állítható, így tökéletesen illeszthető minden rendszer elvárásához.

A Start/Stop optimalizálási funkció további komfort emelkedést eredményez a többi hasonló termékhez képest. A kitűnő szabályozási jellemzőknek köszönhetően ez a készülék nyerte el a világon elsőként a programozható szobatermosztátok között az eu.bac (Európai Épületautomatizálási és Szabályozási Szövetség) A-szintű hatékonysági besorolását.

Siemens RDE100 szobatermosztátok

Új Siemens RDE100 szobatermosztátok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Hír
Új bemutató anyagok a Siemens öntanuló szobatermosztátok előnyeiről
2018.05.28    
Kulcsszavak:  Siemens  szobatermosztát  RDE100  fűtésszabályozás  RDE100  1  szobatermosztátok  RDE100  1RF  termosztát  fűtésszabályozó  helyiséghőmérséklet