proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új bemutató anyagok a Siemens öntanuló szobatermosztátok előnyeiről


2018. május 28.

Energiatakarkosság megfizethető áron

A szobatermosztátok továbbra is a legtöbbet használt helyiséghőmérséklet szabályozók Magyarországon, legyen szó akár lakásról, családi házról vagy közületi létesítményről. Számos típus érhető el a boltok polcain gyártótól, megjelenéstől és tudástól függően. Az ma már viszonylag köztudott tény, hogy az időprogram szerinti működés mennyire hasznos és komfortos funkció. Ugyanakkor még szakmai körökben is meglehetősen homályos a kép, ha a szabályozás minőségéről és pontosságáról esik szó. Sajnos a hazai piac 90%-át még ma is az úgynevezett egyszerű "kapcsoló termosztátok" teszik ki, melyek döntő része olcsó, távol-keleti termék. Eközben már jó 10 éve elérhetők nálunk is a pontos - és ezáltal energiahatékony - szabályozást lehetővé tevő korszerű, öntanuló készülékek.

Siemens öntanuló szobatermosztátok

Ezen készülékek piacán jelent áttörést az új Siemens RDH100, RDJ100 és a megújult RDE100 sorozat, mely korszerű, öntanuló TPI szabályozási tudásának köszönhetően ErP4 besorolású, deklaráltan hatékony készülék, árát tekintve viszont a standard termosztátok árszintjén érhető el. Érdemes megismerni az öntanuló működés lényegét, az ebből adódó előnyöket, hiszen célszerű volna, hogy minél előbb mindenki ilyen tudású készülékre váltson.

Az öntanuló működés előnyeiről bővebben tájékozódhat az alábbi dokumentumból. A dokumentum megtekintéséhez kattintson ide.

Az alábbi prezentáció szemléletes módon mutatja be az öntanuló működés jellemzőit és a használatából adódó előnyöket. A prezentáció letöltéséhez kattintson ide.

Az öntanuló Siemens szobatermosztátok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Hír
Új RDE100 szobatermosztátok Eu.bac minősítéssel a Siemenstől
2017.11.16    
Új Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok
2017.09.01    
További hírek a Fűtésszabályozók termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Siemens  öntanuló  szobatermosztát  intelligens  fűtésszabályozás  szobatermosztátok  termosztát  fűtésszabályozó  RDH100  RDJ100  RDE100