Új bemutató anyagok a Siemens öntanuló szobatermosztátok előnyeiről

Energiatakarkosság megfizethető áron

A szobatermosztátok továbbra is a legtöbbet használt helyiséghőmérséklet szabályozók Magyarországon, legyen szó akár lakásról, családi házról vagy közületi létesítményről. Számos típus érhető el a boltok polcain gyártótól, megjelenéstől és tudástól függően. Az ma már viszonylag köztudott tény, hogy az időprogram szerinti működés mennyire hasznos és komfortos funkció. Ugyanakkor még szakmai körökben is meglehetősen homályos a kép, ha a szabályozás minőségéről és pontosságáról esik szó. Sajnos a hazai piac 90%-át még ma is az úgynevezett egyszerű "kapcsoló termosztátok" teszik ki, melyek döntő része olcsó, távol-keleti termék. Eközben már jó 10 éve elérhetők nálunk is a pontos - és ezáltal energiahatékony - szabályozást lehetővé tevő korszerű, öntanuló készülékek.

Siemens öntanuló szobatermosztátok
Siemens öntanuló szobatermosztátok


Ezen készülékek piacán jelent áttörést az új Siemens RDH100, RDJ100 és a megújult RDE100 sorozat, mely korszerű, öntanuló TPI szabályozási tudásának köszönhetően ErP4 besorolású, deklaráltan hatékony készülék, árát tekintve viszont a standard termosztátok árszintjén érhető el. Érdemes megismerni az öntanuló működés lényegét, az ebből adódó előnyöket, hiszen célszerű volna, hogy minél előbb mindenki ilyen tudású készülékre váltson.

Az öntanuló működés előnyeiről bővebben tájékozódhat az alábbi dokumentumból. A dokumentum megtekintéséhez kattintson ide.

Az alábbi prezentáció szemléletes módon mutatja be az öntanuló működés jellemzőit és a használatából adódó előnyöket. A prezentáció letöltéséhez kattintson ide.

Az öntanuló Siemens szobatermosztátok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Siemens RDH100 típusú szobatermosztátok
 
Siemens RDH típusú szobatermosztátok

Az RDH100 (vezeték nélküli változatban RDH100RF/SET) készülékeken csupán egy nagyméretű elektronikus forgatógomb van, melyen precízen és könnyedén beállítható a kívánt helyiséghőmérséklet. A kijelzőn minden fontos fűtési információ jól látható a parancsolt értéktől a mért hőmérsékletig, a kazán állapotától az elem merüléséig egyaránt. A készülék belsejében lévő fejlett szabályozó elektronika pedig korszerű TPI (időarányos integráló) algoritmus használatával számolja ki és működteti a rákapcsolt hőtermelőt a pontos hőmérséklettartás és az energiatakarékos üzem elérése érdekében.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens RDJ100 típusú szobatermosztátok
 
Siemens RDJ típusú szobatermosztátok

Az RDJ100 (vezeték nélküli változatban RDJ100RF/SET) készülékeken a fentieken kívül egy napi időprogram beállítási lehetőség van, mellyel a reggeli és esti időszakokra automatikus komfort hőfok emelést lehet beállítani. A programozást, illetve az üzemmód váltást egyszerűen kezelhető és könnyen átlátható tolókapcsolókkal lehet elvégezni, melyek a készülékház oldalán kaptak helyet, így a termosztát modern és elegáns megjelenéséhez is jól illeszkednek.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens RDE100.1RFS
 
Siemens RDE típusú szobatermosztátok

Az RDE100.. termékcsalád főbb jellemzői: nagy méretű LCD kijelző, érintőgombos kezelőfelület, heti időprogram, zárolható kezelőgombok (pl. közületi alkalmazásokhoz), ablakkontaktus, vagy padlóhőmérséklet érzékelő csatlakoztatása, vezetékes és vezeték nélküli változatok.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új RDE100 szobatermosztátok Eu.bac minősítéssel a Siemenstől
Új RDE100 szobatermosztátok Eu.bac minősítéssel a Siemenstől
A korszerű TPI algoritmusnak köszönhetően sokkal pontosabb és takarékosabb működést garantálnak
Új RDE100 szobatermosztátok Eu.bac minősítéssel a Siemenstől
Új Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok
Új Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok
A készülékek belsejében a legkorszerűbb szabályozó algoritmus dolgozik
Új Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok
Kategóriák
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...