proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RDS110 okostermosztát a Siemenstől


2017. október 09.

Felhasználható lakó- illetve középületek fűtésének szabályozására

Manapság igen divatosak az úgynevezett okostermosztátok, melyet jól mutat, hogy számos – addig a szabályozástechnikai piacon jelen sem lévő – cégnek is piacra kerültek ilyen készülékei. A filozófia általában egyszerű: végy egy szobatermosztátot, valamilyen internetes gateway-t, készíts ezekhez megnyerő külsőt és kész az okostermosztát.
Ugyanakkor, hogy szabályozási tudásban, pontosságban, kiegészítő funkciókban és szolgáltatásokban még mire is lenne szükség, az a legtöbb esetben sokadrangú kérdés.
Ezen termékek piacán jelent etalont és állít követendő példát a Siemens új RDS110 okostermosztátja.

Siemens RDS110 okostermosztát

Intelligens szabályozás, magas komfort és energiahatékonyság
Az RDS110 a helyiséghőmérséklet szabályozást fejlett intelligenciával, hatékony öntanuló algoritmus alkalmazásával végzi, így tökéletesen pontosan képes biztosítani bármilyen hőtehetetlenségű rendszernél (padlófűtés vagy radiátoros, kicsi vagy nagy rendszer) a kívánt hőfokot. A professzionális épületfelügyeleti rendszerekből átvett "Zöld levél" funkciónak köszönhetően az energiatakarékos üzemmódra való visszatérés egyetlen mozdulattal bármikor elérhető. Az intelligens szabályozásnak és kivételesen pontos hőmérséklettartásnak köszönhetően az EU minősítési rendszerén belül ez a termosztát A-osztályú, ErP4-es besorolású szabályozóként szerepel.

Légminőség érzékelés, páratartalom szabályozás, intuitív kezelőfelület
A kellemes helyiségklímához a megfelelő hőmérsékleten kívül a levegő további alapvető fizikai jellemzőit is kontrollálni kell. Egy igazán okos termosztát - és az RDS110 ilyen - a hőmérséklet szabályozásán kívül, méri a légminőség állapotát is, valamint kontrollálja a páratartalmat. A készülék két multifunkcionális bemenetére pedig további érzékelők vagy kontaktusok köthetők, biztosítva extra funkciók kiszolgálását.

Siemens RDS110 okostermosztát

Egy nagy tudású készüléknél felértékelődik a kezelhetőség és az átláthatóság kérdése. Az RDS110 kezelőfelülete mind a készülék 3,5"-os színes érintőképernyőjén, mind a mobil alkalmazásban átgondoltan felépített, a lényeges információkra koncentrált. Ennek köszönhetően a készülék kezelése és beállítása kivételesen egyszerű, az üzembehelyezést pedig beállítás varázsló segíti.

Az RDS110 okostermosztát bemutatkozó leírását ide kattintva nézheti meg.
Az okostermosztát funkcióit és a termék előnyeit bemutató prezentációkat az okostermosztát honlapján talál.

A Siemens RDS110 okostermosztát letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Hír
Nyerjen egy új iPad vagy iPad mini 4-et a Siemens RDS110 okostermosztáttal
2019.09.15    
Siemens RDS110 okostermosztát videó segédletek a termék használatához
2017.10.30    
Kulcsszavak:  Siemens  RDS110  szobatermosztát  fűtésszabályozás  szobatermosztátok  termosztát  fűtésszabályozó  okostermosztát  helyiséghőmérséklet