Új RAVAK UNI Slim termékcsalád

Új RAVAK UNI Slim termékcsalád
Új RAVAK UNI Slim termékcsalád
Galéria

3 új, elegáns, kifogástalan formatervezésű mosdó

Az UNI Slim mosdócsalád közös nevezője a könnyed elegancia, a lekerekített vonalak és a prémium kerámia alapanyag, amelyek tökéletes harmóniát visznek a fürdőszobába. A klasszikus vagy vékonyfalú változatok egyaránt tükrözik a kiváló designerek kézjegyét. A pontosan meghatározott élek karcsú és kecses hatása felfrissíti a fürdőszobát, könnyedséggel egyensúlyozva a hagyományos és a modern trendek határmezsgyéjén.

Az utolsó részletig kidolgozott formavilág tökéletesen érvényesül a ragyogóan fehér kerámiának köszönhetően. Az összhatás egységes, hivalkodástól mentesen előkelő és kifinomult.

A lefolyóval kombinált mosdók emellett mosdópultra vagy az izgalmas SUD fürdőszobai szekrényre ültethetők, amelyről ide kattintva érdemes többet is megtudni. A szekrény lekerekített élei, elegáns alumínium léce egységes design kialakítását teszi lehetővé, mely harmonizál az UNI mosdók formavilágával. Emellett a szekrény rengeteg pakolható felületet és tárolóhelyet kínál. Igazán univerzális darab.
RAVAK UNI 400 B Slim mosdó
RAVAK UNI 400 B Slim mosdó
Galéria

A kör ihlette mosdók közül a RAVAK friss újdonsága, a fenti képen megtekinthető UNI 400 B Slim, amely egyszerre kínál tágas és mély mosdóteret, amellett hogy megfelel a modern trendek letisztult és minimalista designjának.
RAVAK UNI 380 S Slim mosdó
RAVAK UNI 380 S Slim mosdó
Galéria

Az UNI 380 S Slim már a szögletesebb formák világába kalauzol, de mellőzi az éles szögeket és a túlságosan szigorú vonalvezetést. Négyzetes kialakítása formabontó, látványos és mindemellett támogatja a mosdókagylótól elvárható praktikus funkciókat.
RAVAK UNI 500 R Slim mosdó
RAVAK UNI 500 R Slim mosdó
Galéria

Akinek a szögletes formavilág áll a szívéhez közelebb, vessen egy pillantást az UNI 500 R SLIM mosdóra, mely a téglatest stabilitását és határozottságát jeleníti meg a fürdőben. A robusztus forma a vékonyabb falaknak köszönhetően nem kelt nehézkes, túlzottan masszív összhatást. Olyan impozáns szaniter, amely tökéletesen harmonizál a hagyományos szaniterekkel.

Az UNI termékcsaládhoz illeszkedő szaniterek
Ha nem csak mosdót keres a fürdőszobába és teljes körű felújítás vagy tervezés előtt áll, érdemes elgondolkodni a komplex stílusösszhang megteremtésének lehetőségein. Ebben az esetben válasszon olyan szanitereket, amelyeknek formavilága illeszkedik az UNI termékcsalád vonalaihoz. Ilyen lehet a LoveStory II vagy akár az aszimmetrikus Chrome kád, illetve a Chrome koncepció többi eleme, például a WC és a bidé is. Nézzen körül a fürdőszoba-koncepciók között és találja meg a legvonzóbb megoldást!

A hírben szereplő termékek

 
Ravak Chrome WC-k

A Chrome RimOff toalettről teljesen hiányzik az öblítőperem, amely a szennyeződések lerakódásának veszélyét jelenti. Ha nincs öblítőperem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférés nélküli rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni. A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, utólagos tisztítás nem szükséges. Ideális megoldás azok számára, akiknek fontos a tökéletes tisztaság, a higiénia és a könnyű karbantartás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
RAVAK UNI és UNI Slim mosdók

Klasszikus, kör alakú mosdók, amelyek leginkább pultra, vagy a mosdókagyló alatti szekrény pultjára helyezhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
RAVAK WC-k, bidék
4 termék

A RAVAK felszerelésű WC helyiségek a klasszikus anyagok (kerámia) és modern dizájn tipikus kombinációi. A kerámia WC-ket a RAVAK magas minőségű kerámiából és utánozhatatlan külsővel állítja elő, egyszerű dizájnjuk nem hivalkodik, de praktikus funkcióik minden WC helyiségben kihasználhatók.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
[an error occurred while processing this directive]
 
RAVAK LoveStory II kád

Romantika modern képviseletben. Az egyetlen aszimmetrikus kád, ahol kiélvezheti a kölcsönös közelséget és kényelmet. A LoveStory II kád az egyik legkeresettebb RAVAK kádat követi megjelenésében, amely most szív alakban jelenik meg, de mindeközben érvényesülni hagyja a tiszta vonalakat és az anyag minőségét. A LoveStory ikonikus modellje átesett egy új dizájn-tervezésen és az új LoveStory II - egy történet a szerelemről, biztonságról, emócióról és harmóniáról - újjáéledt egy friss modern alakban. A LoveStory II kád ideális két személy számára. A kád aszimmetrikus elhelyezése tökéletes összhangot képez a térrel, ezáltal egy valóban nagy kádat helyezhet a fürdőszobája sarkába.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Bútorok
Bútorok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...