proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új RAVAK UNI Slim termékcsalád


2019. július 16.

3 új, elegáns, kifogástalan formatervezésű mosdó

Az UNI Slim mosdócsalád közös nevezője a könnyed elegancia, a lekerekített vonalak és a prémium kerámia alapanyag, amelyek tökéletes harmóniát visznek a fürdőszobába. A klasszikus vagy vékonyfalú változatok egyaránt tükrözik a kiváló designerek kézjegyét. A pontosan meghatározott élek karcsú és kecses hatása felfrissíti a fürdőszobát, könnyedséggel egyensúlyozva a hagyományos és a modern trendek határmezsgyéjén.

Az utolsó részletig kidolgozott formavilág tökéletesen érvényesül a ragyogóan fehér kerámiának köszönhetően. Az összhatás egységes, hivalkodástól mentesen előkelő és kifinomult.

A lefolyóval kombinált mosdók emellett mosdópultra vagy az izgalmas SUD fürdőszobai szekrényre ültethetők, amelyről ide kattintva érdemes többet is megtudni. A szekrény lekerekített élei, elegáns alumínium léce egységes design kialakítását teszi lehetővé, mely harmonizál az UNI mosdók formavilágával. Emellett a szekrény rengeteg pakolható felületet és tárolóhelyet kínál. Igazán univerzális darab.
RAVAK UNI 400 B Slim mosdó

A kör ihlette mosdók közül a RAVAK friss újdonsága, a fenti képen megtekinthető UNI 400 B Slim, amely egyszerre kínál tágas és mély mosdóteret, amellett hogy megfelel a modern trendek letisztult és minimalista designjának.
RAVAK UNI 380 S Slim mosdó

Az UNI 380 S Slim már a szögletesebb formák világába kalauzol, de mellőzi az éles szögeket és a túlságosan szigorú vonalvezetést. Négyzetes kialakítása formabontó, látványos és mindemellett támogatja a mosdókagylótól elvárható praktikus funkciókat.
RAVAK UNI 500 R Slim mosdó

Akinek a szögletes formavilág áll a szívéhez közelebb, vessen egy pillantást az UNI 500 R SLIM mosdóra, mely a téglatest stabilitását és határozottságát jeleníti meg a fürdőben. A robusztus forma a vékonyabb falaknak köszönhetően nem kelt nehézkes, túlzottan masszív összhatást. Olyan impozáns szaniter, amely tökéletesen harmonizál a hagyományos szaniterekkel.

Az UNI termékcsaládhoz illeszkedő szaniterek
Ha nem csak mosdót keres a fürdőszobába és teljes körű felújítás vagy tervezés előtt áll, érdemes elgondolkodni a komplex stílusösszhang megteremtésének lehetőségein. Ebben az esetben válasszon olyan szanitereket, amelyeknek formavilága illeszkedik az UNI termékcsalád vonalaihoz. Ilyen lehet a LoveStory II vagy akár az aszimmetrikus Chrome kád, illetve a Chrome koncepció többi eleme, például a WC és a bidé is. Nézzen körül a fürdőszoba-koncepciók között és találja meg a legvonzóbb megoldást!

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  UNI  Slim  mosdó  fürdőszoba  fürdőszobabútor