Új Pattex One for All ragasztó

A Henkel egy termékben kínál univerzális megoldást szinte minden anyagfajta ragasztására

A ragasztás legtöbbször azért jelent kihívást, mert a végeredmény függhet a ragasztandó tárgyak anyagától, súlyától és a környezeti körülményektől is (pl. nedves felület). Ha ezek mellett számításba vesszük a szóba jöhető ragasztóanyag fajtákat, akkor máris annyi választási lehetőséggel állunk szembe, melyek közt nem könnyű eligazodni.

A Henkel egy termékben kínál univerzális megoldást szinte minden anyagfajta ragasztására, nehéz tárgyak esetén is. (Kezdeti tapadás: 350 kg/m².) A Pattex One for All ragasztó olyan speciális kötőanyaggal rendelkezik (Flextec®-technológia), amely gumiszerűen rugalmassá teszi, általa nedves felületen is alkalmazható, átfesthető, nem zsugorodik, nem csepeg, nem húz szálat. Ezeken kívül rezgésálló és zajcsillapító hatású.

Felhasználása széleskörű: ács-, kőműves-, asztalos munkákhoz egyaránt megfelelő. Szinte minden anyag - nedvszívó, nem nedvszívó felület - ragasztására is jó, kül - és beltérben is alkalmazható (UV-álló). Használható például szaniter, nyílászáró beépítéséhez, ablakpárkányok felragasztására, konyhai munkalapok rögzítésére (fehér színű változat), kábelcsatornák, parketta szegélyek ragasztásához, ereszcsatornák csatlakozásainak és repedéseinek javításához. A könnyen kezelhető, jól adagolható kartussal az olyan munkák is egyszerűen elvégezhetők vele, mint a lépcsőburkolat ragasztása, csempék, burkolólapok javítása vagy akár a fürdőszobai tükrök, konyhai polcok, kiegészítők felragasztása. Fehér és teljesen áttetsző színben kapható. A víztiszta ragasztó esztétikus, a ragasztandó tárgyak fajtájától függően akár láthatatlan ragasztást is lehetővé tesz.
Pattex One for All ragasztó
Pattex One for All ragasztó
Amennyiben a Pattex One for All ragasztóról árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Univerzális ragasztók, ragasztószalagok
Univerzális ragasztók, ragasztószalagok
Ragasztók hőszigetelésekhez
Ragasztók hőszigetelésekhez
Ragasztók vízszigetelésekhez
Ragasztók vízszigetelésekhez
Parketta- és faragasztók
Parketta- és faragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...