Új Internorm I-Tec Open ajtónyitó innováció

Új Internorm I-Tec Open innováció

Az I-tec Open egy kényelmes nappali funkció, amely révén az ajtó kulcs nélkül nyitható

Nagy előnye, hogy az ajtót biztonságosan rögzíti a zárnyelv, így nem nyitja ki véletlenül például egy széllökés. A keretprofilba egy elektronikus modul van láthatatlanul beépítve és bekötve. A modul a keretben (a zár felőli oldalon) kb. 850 mm magasságban található gombbal kapcsolható be vagy ki. Az állapotot egy világító LED-gyűrű jelzi: ha a LED világít, a modul bekapcsolt állapotban van. Amikor a modul be van kapcsolva, a nyitáshoz kétszer koppintani kell az ajtószárnyon.

Kiviteltől függően a modul az elektronikus ajtónyitóhoz vagy a motoros zárhoz küldi a jelet, ami után az ajtó kinyitható. Az ajtó külső oldalán kétszer kopogtatva feloldja az ajtószárnyat, amely ezután különösebb erőfeszítés nélkül kinyitható. A kopogás rezgéseket generál, ami aktiválja a keretbe rejtett, kívülről nem látható modult. Az ajtón bárhol lehet kopogtatni, nem csak egy adott helyen. Az I-tec Open technológia megakadályozza, hogy az ajtó véletlenül, például egy széllökés hatására kinyíljon, mivel csak a kopogás hozza létre a szükséges rezgéseket.

Új Internorm I-Tec Open innováció
Új Internorm I-Tec Open innováció
A hírben szereplő termékek
Internorm AT 540 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 530 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 520 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 500 alumínium bejárati ajtók
 
Internorm alumínium bejárati ajtók
4 termék

A bejárati rész közvetíti az első benyomást a ház tulajdonosairól - hogy inkább a moden designt részesítik-e előnyben vagy inkább a klasszikus eleganciát A főbejárati ajtók jelentősen hozzájárulnak az első benyomáshoz, mert sokféle színben és kivitelben lehet kialakítani. Az alumínium bejárati ajtók nem csak a kialakításokban és színválasztásokban kínálnak széles választékot, ezek az ajtók ráadásul könnyen ápolhatóak és hosszú élettartamúak. Kiváló minőségű alumínium alapanyag gondoskodik a tökéletes hő- és hangszigetelésről, valamint az időjárás elleni védelemről is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...