proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új EVO moduláris installációs készülék sorozat a Tracon kínálatában


2018. április 20.

A termékcsaláddal szerelt kapcsolószekrények installációja gyors, biztonságos és esztétikusA TRACON új EVO termékcsaládja egységes arculattal kínál moduláris eszközöket a kismegszakítóktól kezdve az áramvédő kapcsolón át a jelzőlámpákig.

A termékskálában megtalálható készülékek minden olyan kiegészítő és védelmi elemet tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a mai színvonalas kivitelezéshez.

Az új design mellett a megerősített készülékház és csatlakozókapcsok biztosítják, hogy a velük szerelt kapcsolószekrények installációja gyors, biztonságos és esztétikus legyen, akár egyszerű, akár összetett feladatokkal rendelkező szekrénybe történő beépítésről van szó.
 
EVO kiegészítő egység - 13 termék
EVOZ kismegszakító (6 A) - 104 termék
EVON kismegszakító 1+N pólus - 6 termék
EVOH nagyáramú kismegszakító (10 kA) - 18 termék
EVOV áram-védőkapcsoló, AC típus - 24 termék
EVOG áram-védőkapcsoló, A típus - 24 termék
EVOK kombinált védőkapcsoló - 14 termék
EVOKE kombinált védőkapcsoló, elektronikus - 12 termék
EVOKM kombinált védőkapcsoló, elektromechanikus
EVOMS sorolható lakatolható sazakaszoló kapcsoló - 7 termék
EVOHK installációs kontaktor - 13 termék
EVOBT biztonsági (csengő) transzformátor - 3 termék
EVOP moduláris nyomógomb, nyomókapcsoló - 3 termék
Feszültségfigyelő relé - 2 termék

Nézze meg a teljes választékot tartalmazó katalógusfejezetet!

Az EVO moduláris installációs készülék sorozat katalógusoldalait megtalálja terméktípusonként, ha az alábbi termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Tracon kismegszakítók

A kismegszakítók villamos hálózatok túlterhelés elleni védelmére, valamint az elektromos zárlatból adódó meghibásodások megelőzésére, illetve a környezet- és balesetvédelem megvalósítására szolgálnak. A kioldás történhet ikerfémes hőkioldóval (túlterhelés esetén), vagy elektromágneses gyors kioldóval (zárlat esetén), ill. kézi működtetéssel. A többpólusú kivitelek pólusainak kapcsolása egyszerre, egy időben történik.
A segédérintkező a kismegszakító érintkezőjének bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotát jelzi.
A munkaáramú (sönt) kioldó az impulzusszerűen rákapcsolt működtető feszültség hatására leoldja a csatlakoztatott kismegszakítót, így távleoldási célokra alkalmas.
A feszültségcsökkenési és -növekedési kioldó a kismegszakítót kioldja, amennyiben a hálózati feszültség eltér a megadott működési tartománytól, ezáltal megóvja a védett fogyasztókészüléket a feszültségingadozás káros hatásaitól.
A lakatolható retesz segítségével a sorolható védőkészülékek típustól függően lakat biztosításával reteszelhetők a „KI” állásban.
A kínálatban szerepelnek még DPN (1+N pólusú) kismegszakítók, MB kismegszakítók, TDZ kismegszakítók, TDA kismegszakítók és KMH nagyáramú túláramvédelmi megszakítók is.


Tracon kombinált védőkapcsolók

A kombinált védőkapcsoló elsősorban az épület-villanyszerelés (installáció) területén történő felhasználásra szánt olyan készülék, amely egyaránt alkalmas személyek áramütés elleni védelmére, túlterhelés elleni védelemre és zárlatvédelemre. Különösen alkalmas olyan helyiségek áramköreiben történő alkalmazásra, amelyekben fokozott biztonságot kívánunk létrehozni (pl. gyermekszoba, kórterem, stb.). Mechanikai méreteinél fogva, az igények utólagos változása esetén a meglévő védőkészülék (kismegszakító) helyére egyszerűen beépíthető. A kínálatban szerepelnek az elektromechanikus KVKM kombinált védőkapcsolók, a KVK kombinált védőkapcsolók, valamint az 1 modul szélességű KVKVE Kombinált védőkapcsolók.

Tracon áram-védőkapcsolók

Az áram-védőkapcsoló a védővezetős rendszerű hálózatokban, a közvetett érintés elleni védelem legkorszerűbb eszköze, sőt néhány esetben a köz vet len érintés ellen is védelmet nyújt. A védőkapcsoló automatikusan működésbe lép, ha a védendő hálózatban a kialakuló hibaáram (pl. szigetelési hiba, testzárlat stb. esetén) nagysága eléri a kritikus értéket.
A kínálatban szerepelnek az RB áram-védőkapcsolók, a TFV áram-védőkapcsolók, a TFVH nagyáramú áram-védőkapcsolók, valamint a TFG áram-védőkapcsolók. A TFGA típusú áram-védőkapcsolós adapter a védővezetős rendszerű hálózatokban, a közvetett érintés elleni védelem egyik legkorszerűbb eszköze, sőt néhány esetben a közvetlen érintés ellen is védelmet nyújt. A védőkapcsoló automatikusan működésbe lép, ha a védendő hálózatban a kialakuló hibaáram nagysága eléri a kritikus értéket. Hordozható kiviteléből következően használható minden olyan hálózatnál, ami nem rendelkezik beépített áram-védőkapcsolós védelemmel.
A motoros automata visszakapcsoló készülékkel ellátott áram-védőkapcsoló egy olyan készülék, amely az esetlegesen fellépő magas hibaáram vagy légköri jelenség túlárama által kioldott eszköz automatikus visszakapcsolására használható az áramkörben folyó szinuszos vagy lüktető egyenáramú hibaáramok megfelelő szintre való lecsökkenése után.


Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Kulcsszavak:  Tracon  EVO  moduláris  installációs  készülék  sorozat  EVO  termékcsalád  EVOZ  EVON  EVOH  EVOV  EVOG  EVOK  EVOKE  EVOKM  EVOMS  EVOHK  EVOBT  EVOP  kismegszakító  nagyáramú  kismegszakító  áram-védőkapcsoló  áramvédő  kapcsoló  védőkapcsoló  szakaszoló  kapcsoló  kontaktor  transzformátor  nyomógomb  jelzőlámpa  feszültségfigyelő  relé  kisfeszültségű  sorbaépíthető  készülékek  kapcsolószekrény