Új EVO moduláris installációs készülék sorozat a Tracon kínálatában

A termékcsaláddal szerelt kapcsolószekrények installációja gyors, biztonságos és esztétikus

EVO kiegészítő egység - 13 termék
EVOZ kismegszakító (6 A) - 104 termék
EVON kismegszakító 1+N pólus - 6 termék
EVOH nagyáramú kismegszakító (10 kA) - 18 termék
EVOV áram-védőkapcsoló, AC típus - 24 termék
EVOG áram-védőkapcsoló, A típus - 24 termék
EVOK kombinált védőkapcsoló - 14 termék
EVOKE kombinált védőkapcsoló, elektronikus - 12 termék
EVOKM kombinált védőkapcsoló, elektromechanikus
EVOMS sorolható lakatolható sazakaszoló kapcsoló - 7 termék
EVOHK installációs kontaktor - 13 termék
EVOBT biztonsági (csengő) transzformátor - 3 termék
EVOP moduláris nyomógomb, nyomókapcsoló - 3 termék
Feszültségfigyelő relé - 2 termék

Nézze meg a teljes választékot tartalmazó katalógusfejezetet!

Az EVO moduláris installációs készülék sorozat katalógusoldalait megtalálja terméktípusonként, ha az alábbi termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
Tracon áram-védőkapcsolók

Az áram-védőkapcsoló a védővezetős rendszerű hálózatokban, a közvetett érintés elleni védelem legkorszerűbb eszköze, sőt néhány esetben a köz vet len érintés ellen is védelmet nyújt. A védőkapcsoló automatikusan működésbe lép, ha a védendő hálózatban a kialakuló hibaáram (pl. szigetelési hiba, testzárlat stb. esetén) nagysága eléri a kritikus értéket.
A kínálatban szerepelnek az RB áram-védőkapcsolók, a TFV áram-védőkapcsolók, a TFVH nagyáramú áram-védőkapcsolók, valamint a TFG áram-védőkapcsolók. A TFGA típusú áram-védőkapcsolós adapter a védővezetős rendszerű hálózatokban, a közvetett érintés elleni védelem egyik legkorszerűbb eszköze, sőt néhány esetben a közvetlen érintés ellen is védelmet nyújt. A védőkapcsoló automatikusan működésbe lép, ha a védendő hálózatban a kialakuló hibaáram nagysága eléri a kritikus értéket. Hordozható kiviteléből következően használható minden olyan hálózatnál, ami nem rendelkezik beépített áram-védőkapcsolós védelemmel.
A motoros automata visszakapcsoló készülékkel ellátott áram-védőkapcsoló egy olyan készülék, amely az esetlegesen fellépő magas hibaáram vagy légköri jelenség túlárama által kioldott eszköz automatikus visszakapcsolására használható az áramkörben folyó szinuszos vagy lüktető egyenáramú hibaáramok megfelelő szintre való lecsökkenése után.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tracon EVOTIK leválasztó kapcsolók

A leválasztó kapcsoló elsősorban az épület-villanyszerelés (installáció) területén történő felhasználásra szánt olyan készülék, amely állandó bekötéssel rendelkező nagyobb teljesítményű fogyasztók (pl. hőtárolós kályhák, forróvíztárolók, tűzhelyek, stb.) főkapcsolójaként alkalmazható. A készülék egyben szakaszoló is, mivel a nyitott érintkezői között biztosítja a névleges szigetelési feszültségének megfelelő légköz értékének kétszeres nagyságú nyitási távolságot. Ezáltal a kapcsoló kikapcsolt állapota feszültségmentes állapotnak tekinthető, amennyiben a védendő áramkört minden pólusában megszakító készüléket alkalmazunk.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon EVOUO feszültségfigyelő relék

EVOUO2 és EVOUO4 visszakapcsoló feszültség növekedési/csökkenési relék.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon biztonsági (csengő) transzformátorok

Törpefeszültségű, biztonsági elválasztó-transzformátor, mely érintésvédelmi célú törpefeszültséget szolgáltat. A hagyományos csengő-tápláláson kívül a teljesítménynek megfelelően más célra is lehet használni, pl. elektronikus eszközök AC tápfeszültségeként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon EVOSLJL jelzőlámpák

Hálózati feszültség jelenlétét mutató sorolható, modulméretű jelzőlámpák. Optikai úton jelzik a feszültség jelenlétét, a berendezés üzemszerű állapotát. A jelzőlámpák szerelési módja: 35×7,5 mm méretű szerelősínre. Az SLJL-AC230-SZP típusban elhelyezett három LED jelzőlámpa a háromfázisú hálózat feszültségeinek jelenlétét egy egy modul széles készülékben jelzi.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon EVOSVK sorolható váltókapcsolók

Az EVOSVK sorolható váltókapcsolók segítségével ohmos terhelésű áramköröket (beleértve a mérsékelt túlterheléseket is) lehet be-, ki- és átkapcsolni, akár több pólusban is. Háromállású kapcsolók 1, 2, 3 ill. 4 db váltóérintkezővel, melyek manuális átkapcsolást tesznek lehetővé egyik áramkörről a másikra. A lépcsős elrendezésű csatlakozókapcsok megkönnyítik a vezetékbekötést. Alkalmazható vezérlő rendszerekben (kézi - kikapcsolt - automata üzemmód), mérőáramkörök (pl. feszültség, frekvencia mérés...) átkapcsolására, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon kombinált védőkapcsolók

A kombinált védőkapcsoló elsősorban az épület-villanyszerelés (installáció) területén történő felhasználásra szánt olyan készülék, amely egyaránt alkalmas személyek áramütés elleni védelmére, túlterhelés elleni védelemre és zárlatvédelemre. Különösen alkalmas olyan helyiségek áramköreiben történő alkalmazásra, amelyekben fokozott biztonságot kívánunk létrehozni (pl. gyermekszoba, kórterem, stb.). Mechanikai méreteinél fogva, az igények utólagos változása esetén a meglévő védőkészülék (kismegszakító) helyére egyszerűen beépíthető. A kínálatban szerepelnek az elektromechanikus KVKM kombinált védőkapcsolók, a KVK kombinált védőkapcsolók, valamint az 1 modul szélességű KVKVE Kombinált védőkapcsolók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon installációs kontaktorok

Az installációs kontaktorokat állandó csatlakozással ellátott olyan viszonylag nagyteljesítményű fogyasztó készülékek kapcsolására fejlesztették ki, amelyeket távvezérléssel kell működtetni (pl. forróvíz-tárolók, hőtárolós kályhák, reklámvilágítások stb.). Szükség lehet a használatukra pl. három szintesnél magasabb épületek lépcsőházainak világítási áramköreiben is, ahol az időkapcsoló érintkezőjének korlátozott kapcsolóképessége miatt a kapcsolási teljesítményt növelni kell. A kontaktorok műanyagházba szerelve, kettő, három vagy négy érintkezővel készülnek, csavaros csatlakozókapcsokkal rendelkeznek, és 35×7,5 mm-es szerelősínre rögzíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon kismegszakítók

A kismegszakítók villamos hálózatok túlterhelés elleni védelmére, valamint az elektromos zárlatból adódó meghibásodások megelőzésére, illetve a környezet- és balesetvédelem megvalósítására szolgálnak. A kioldás történhet ikerfémes hőkioldóval (túlterhelés esetén), vagy elektromágneses gyors kioldóval (zárlat esetén), ill. kézi működtetéssel. A többpólusú kivitelek pólusainak kapcsolása egyszerre, egy időben történik.
A segédérintkező a kismegszakító érintkezőjének bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotát jelzi.
A munkaáramú (sönt) kioldó az impulzusszerűen rákapcsolt működtető feszültség hatására leoldja a csatlakoztatott kismegszakítót, így távleoldási célokra alkalmas.
A feszültségcsökkenési és -növekedési kioldó a kismegszakítót kioldja, amennyiben a hálózati feszültség eltér a megadott működési tartománytól, ezáltal megóvja a védett fogyasztókészüléket a feszültségingadozás káros hatásaitól.
A lakatolható retesz segítségével a sorolható védőkészülékek típustól függően lakat biztosításával reteszelhetők a „KI” állásban.
A kínálatban szerepelnek még DPN (1+N pólusú) kismegszakítók, MB kismegszakítók, TDZ kismegszakítók, TDA kismegszakítók és KMH nagyáramú túláramvédelmi megszakítók is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon EVOP moduláris nyomógomb, nyomókapcsoló

EVOPS és EVOPB2 moduláris nyomókapcsoló, valamint EVOPSL moduláris nyomókapcsoló jelzőfénnyel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon EVOMS sorolható, lakatolható szakaszoló kapcsoló

Sorolható, lakatolható szakaszoló kapcsoló család 16A, 20A, 25A, 40A, 80A, 100A és 125A változatokban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Ipari csatlakozók, dugaszoló aljzatok
Ipari csatlakozók, dugaszoló aljzatok
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...