proidea.hu online termékinformációs katalógus

Swisspearl® szálcement növénytartók, bútorok és kiegészítők az ESAL Hungária Kft. kínálatában


2019. március 21.

Az esztétika, a rendkívüli formák, a tartósság és a funkcionalitás lenyűgöző harmóniája

A Swisspearl® kerti és design termékek az Esal Hungária Kft kínálatának új elemei. A Swisspearl által gyártott bel- és kültéri növénytartók és bútorok teljesen új dimenziót adnak környezetünknek. Neves formatervezők (többek között Willy Guhl, Rainer Mutsch, Michael Charlot) a Swisspearl® alapanyagából, a szálcementből, olyan exkluzív, egyedi tárgyakat hoztak létre, amelyek esztétikát, rendkívüli formát, tartósságot és funkciót nyújtanak lenyűgöző harmóniában. A minőség mellett a gyártó ötéves fagygaranciát biztosít.
Sponeck fotel és kisasztal, Ecal ülöke asztallal
Aladin, Biasca és Landing növénytartók
The Banch pad, Dune Lounge ülőbútor
Custom Line és Plantship növénytartók

Ha szeretné megtekinteni a Swisspearl® szálcement növénytartók, bútorok és kiegészítők katalógusait még több termékkel és fotóval, kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ESAL Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Telefon: +36 70 703 1888
E-mail:
Web: www.esal.hu
Web: www.swisspearl.hu
Malchacker Regina
irodavezető +36 70 417 9188
   
   
   
Az ESAL Hungária Kft. a Swisspearl® szálcement homlokzatburkolat hivatalos magyarországi forgalmazója. A cég 2010. óta foglalkozik szálcement burkolat disztribúciójával és szerelt homlokzatok rögzítéséhez szükséges tartószerkezet értékesítésével. Emellett megtalálhatók a termékválasztékban a szálcementből készült tetőfedő anyagok, valamint újdonságként a kerti bútorok és növénytartó ládák is.
Márkanevek: Swisspearl®
Kulcsszavak:  ESAL  Hungary  Kft  Swisspearl  szálcement  ülőbútor  pad  fotel  ülőke  utcabútor  kerti  bútor  teraszbútor  növénytartó  növénytároló  virágtartó  kaspó