Metalco STILE utcabútorok az Europa Design kínálatában

A termékkínálatban megtalálhatók padok, hulladékgyűjtők, kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, korlátok, információs táblák, utasvárók és kültéri játékok

A Metalco termékei innovatív formákat öltenek, amellyel világszerte elismert stílust teremtenek. A luxus, a színek, a szépség, az egyediség, és az otthon érzete egyaránt tükröződik termékeikben. A Metalco az ökológiai, az energetikai és a termelékeny öko-fenntarthatóságra összpontosít, így termékeiknek minden része újrahasznosítható, valamint a vállalat arra is külön figyelmet fordít, hogy energiaszükségleteit saját napfénytető rendszerén keresztül fedezze.

A termékek nemzetközileg elismert építészek és tervezők közreműködésével készültek: Antonio Citterio, Pininfarina, Marc Aurel, Laverne, Studio Wilmotte, Staubach and Kuckertz és még sokan mások.

A Metalco STILE stílust jelent, hiszen az egyes termékek minden részletében különböznek egymástól.

A Metalco STILE 5 alappillére:
  • Stílus
  • Technológia
  • Innováció
  • Luxus
  • Ökológia (Ecology)
Felhasznált anyagok:
Galvanizált/pórszórt acél, cortenacél, rozsdamentes acél, alumínium, egzotikus fa, kitermelt kő, WPC (fa-műanyag kompozit), beton, HPC (nagy teljesítőképességű) beton, UHPC (ultra nagy teljesítőképességű) beton.

A Metalco STILE utcabútorok között találhatók padok, hulladékgyűjtők, kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, korlátok, információs táblák, utasvárók és kültéri játékok.

Metalco STILE padok
Metalco STILE padok
Metalco STILE padok
Metalco STILE padok
Metalco STILE hulladéktárolók
Metalco STILE hulladéktárolók
Metalco STILE növénytartók
Metalco STILE növénytartók
Metalco STILE kerékpártárolók, játékok
Metalco STILE kerékpártárolók, játékok
Metalco STILE utasvárók, oszlopok
Metalco STILE utasvárók, oszlopok

A Metalco STILE utcabútorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Europa Design munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
Metalco STILE köztéri bútorok, padok Metalco STILE köztéri hulladékgyűjtők Metalco STILE kerékpártárolók Metalco STILE forgalomterelő oszlopok, korlátok
 
Metalco STILE utcabútorok
8 termék

A Metalco csoport, mint Olaszország első számú kültéri bútorgyártó és -fejlesztő vállalata a Bellitalia s.r.l. (a beton és márvány bútorokat gyártó piacvezető cég) közötti megegyezéssel a legszélesebb anyag- illetve termékportfólióval rendelkezik a világon, 40 évnyi tapasztalattal a háta mögött. A Metalco padjai nemcsak letisztult formáival nyújtanak esztétikai élményt a városok közterein, de köszönhetően a neves designereik kreativitásának - kifejezetten kényelmesek is. A Metalco a design mellett különleges figyelmet fordít az anyaghasználatra, érdekesek a gránit és márvány adalékanyaggal kevert beton termékek és a megerősített betonból készülő bútorok, amelyek nemcsak strapabírók, hanem a normál betonhoz képest könnyebb a súlyuk is.

8 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Játszótéri és játszóházi berendezések
Játszótéri és játszóházi berendezések
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Forgalomterelők, parkolásgátlók
Forgalomterelők, parkolásgátlók
Növénytartók, favédő rácsok
Növénytartók, favédő rácsok
Hulladékgyűjtők, tároló ládák
Hulladékgyűjtők, tároló ládák
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...