proidea.hu online termékinformációs katalógus

Metalco STILE utcabútorok az Europa Design kínálatában


2019. február 25.

A termékkínálatban megtalálhatók padok, hulladékgyűjtők, kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, korlátok, információs táblák, utasvárók és kültéri játékok

A Metalco termékei innovatív formákat öltenek, amellyel világszerte elismert stílust teremtenek. A luxus, a színek, a szépség, az egyediség, és az otthon érzete egyaránt tükröződik termékeikben. A Metalco az ökológiai, az energetikai és a termelékeny öko-fenntarthatóságra összpontosít, így termékeiknek minden része újrahasznosítható, valamint a vállalat arra is külön figyelmet fordít, hogy energiaszükségleteit saját napfénytető rendszerén keresztül fedezze.

A termékek nemzetközileg elismert építészek és tervezők közreműködésével készültek: Antonio Citterio, Pininfarina, Marc Aurel, Laverne, Studio Wilmotte, Staubach and Kuckertz és még sokan mások.

A Metalco STILE stílust jelent, hiszen az egyes termékek minden részletében különböznek egymástól.

A Metalco STILE 5 alappillére:
  • Stílus
  • Technológia
  • Innováció
  • Luxus
  • Ökológia (Ecology)
Felhasznált anyagok:
Galvanizált/pórszórt acél, cortenacél, rozsdamentes acél, alumínium, egzotikus fa, kitermelt kő, WPC (fa-műanyag kompozit), beton, HPC (nagy teljesítőképességű) beton, UHPC (ultra nagy teljesítőképességű) beton.

A Metalco STILE utcabútorok között találhatók padok, hulladékgyűjtők, kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, korlátok, információs táblák, utasvárók és kültéri játékok.

Metalco STILE padok Metalco STILE padok Metalco STILE hulladéktárolók Metalco STILE növénytartók Metalco STILE kerékpártárolók, játékok Metalco STILE utasvárók, oszlopok
A Metalco STILE utcabútorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Europa Design munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
Kulcsszavak:  Metalco  STILE  utcabútorok  Europa  Design  utcabútor  kerékpártároló  hulladékgyűjtő  pad  padok  növénytartó  játszótér  kültéri  játék  oszlop  korlát  utasváró