Lindab burkolati rendszerek vasbeton vázas csarnokokhoz

A Lindab burkolati rendszerek betervezését, kiválasztását a Lindab Kft. Tervezési Segédlettel támogatja.

A Lindab által gyártott és forgalmazott vékonyfalú acél lemeztermékek és könnyűgerendák széleskörű kínálata nemcsak az acél főtartóval épített csarnokokhoz biztosít gazdaságos és műszakilag kiváló másodlagos tartó- és burkolati rendszereket, hanem az előregyártott vagy monolit vasbeton vázas épületek, csarnokok esetében is.

A vasbeton vázas csarnokokhoz általánosságban a következő másodlagos tartó- és burkolati rendszerek alkalmazhatók (1. ábra):
- LTP150 magasprofilú trapézlemez és lágyfedés; minimális hajlás esetén is (3%);
- Z-szelemensor és trapézlemezes burkolat (egyrétegű; ill. kétrétegű hőszigetelt), legalább 10% tetőhajlás esetén;
- Z-szelemensor és szendvicspanel burkolat, legalább 7% tetőhajlás esetén.

A funkcionális, technológiai és esztétikai igények függvényében kiválasztható a műszakilag és gazdaságilag is legmegfelelőbb megoldás.

A vasbeton vázas csarnokokhoz illeszthető Lindab burkolati rendszerek betervezését, az adott projekthez legmegfelelőbb megoldások kiválasztását a Lindab Kft. a vonatkozó műszaki ismeretek célirányos összegyűjtésével elkészített Tervezési Segédlettel támogatja. A segédlet összefoglalja a másodlagos tartórendszerek (Z/C-gerendák, LTP150 magasbordás trapézlemez) és a burkolati lemezek statikai táblázatait, hasznos szempontokat tartalmaz a burkolati rendszerek épületfizikai (hőtechnika, páratechnika, csapadékvíz-elvezetés) tervezéséhez; valamint mintaterveket és javasolt tartószerkezeti csomópontokat (2. ábra) mutat be. A segédlet elektronikus formában elérhető a Lindab Tervezői CD-n és a www.lindab.hu honlapon is. A segédlet tartalmának részletesebb ismertetésére pedig - az egyéb termékeink és rendszereink bemutatása mellett - a Lindab oktatási program keretében nyílik lehetőség, ahol a hallgatók érdeklődési területétől függően szervezünk kereskedői, kivitelezői és tervezői tanfolyamokat (a tervezői előadásokat az Építész illetve Mérnök Kamara továbbképzési kreditponttal is honorálja). Az oktatások folyamatosan frissített időpontjairól is a honlapunkon lehet tájékozódni.
 
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

A hírben szereplő termékek

 
Lindab burkolati rendszerek vasbetonvázas csarnokokhoz

A Lindab által gyártott és forgalmazott vékonyfalú acél lemeztermékek, burkolatok (Coverline termékcsoport) és könnyűgerendák (Construline termékcsoport) széleskörű kínálata nemcsak az acél főtartóval épített csarnokokhoz biztosít gazdaságos és műszakilag kiváló másodlagos tartó- és burkolati rendszereket, hanem az előregyártott vagy monolit vasbeton vázas épületek, csarnokok építése esetén is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...