Lacobel és Matelac 2020 beltéri dekorációs üvegek 20 új színnel

Az AGC festett üvegeinek iránymutató páros színskálája, matt és fényes változatban

A beltéri dekorációs festett üvegek vitathatatlan sikerén felbátorodva, az AGC Glass Europe bevezeti a Lacobel és Matelac 2020 páros színskáláját. Ez a bővített paletta ugyanannyi színárnyalatot kínál matt, mint fényes változatban. Az újragondolt színválaszték meghatározó lesz az elkövetkező évekre.

Megegyező színskála
Mind a Lacobel, mind a Matelac alapja a float üveg. Köztük annyi a különbség, hogy míg a Lacobel az egyik oldalán festett, addig a Matelac szintén az egyik oldalán festett, de a másik oldalán savmaratott. Együtt a dizájn lehetőségek végtelen variációját kínálják. A Lacobel és Matelac 2020 páros színskálája 20 trendalkotó színt tartalmaz. Rendeltetése, hogy irányt mutasson egészen 2020-ig, a matt és a fényes hatás,színre-szín (14 színárnyalat) vagy egymástól eltérő színek kombinálhatóságával bővítse a kreativitás körét. Ellentétben az edzett Lacobel T és Matelac T társával a Lacobel és a Matelac üvegeket kifejezetten beltéri dekorációhoz tervezték. A 2020 skála kifinomultságot kölcsönöz a bútoroknak és a falburkolatnak.

Három csoport, mely megfelel minden követelménynek
Elérhető három kategóriában - Klasszikus, Trendi és Exkluzív - Lacobel és Matelac tetszés szerint kombinálható további anyagokkal, mint például a fa, kő vagy fém. A Klasszikus kategória magába foglalja az időtlen színeket, mint például a White Soft és Black Classic. A Trendi csoport felvonultatja a napjainkban oly népszerű természetes színeket, beleértve az új Green Soft, Green Sage és Red Terracotta árnyalatokat. Az Exkluzív vonal az ezüstös, fémes és finoman csillogó árnyalatokból áll (kizárólag az AGC gyártja). Ezen kategória legfrissebbjei a Lacobel Copper Metal és Lacobel Brown Starlight, melyeket tökéletesen kiegészít a Matelac Brown Walnut.
MyColour (az Én Színem) Lacobel és Matelac*
Az AGC egyedülálló szolgáltatása - MyColour (az Én Színem) Lacobel és Matelac - lehetővé teszi az építészeknek, dizájnereknek és bútor gyártóknak 200 m² vagy nagyobb mennyiségű egyedi szín rendelését. Elérhetővé téve a fal vagy a berendezés egyedi színének megvalósítását, ami bármely elképzeléshez vagy márkanévhez illik.

* Ez az opció nem elérhető átlátszó és fémes színeknél.

Környezetbarát, maradandó anyag
A Lacobel és a Matelac falburkolatként, tolóajtóban és bútorüvegként használva évek múltán is megőrzi eredeti megjelenését. Az ipari körülmények között felvitt hátoldali festékrétegnek köszönhetően kevésbé sérülékeny a karcokkal szemben, így egységes, tartós a megjelenése. A Lacobel és Matelac környezetbarát festett üveg, nem tartalmaz mentes nehézfémeket és káros vegyszereket.
A Lacobel és a Matelac 2020 üvegek katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az AGC Glass Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Lacobel lakkozott üveg
 
Lacobel lakkozott üveg

Lakkozott beltéri üveg. A float üveg egyik oldalát jó minőségű, környezetbarát lakkréteg fedi. 25 lenyűgöző szín. Felhasználható: tolóajtókba, bútorüvegként vagy akár fürdőszobában, konyhában csempe helyett falburkolatként. A sérülések megelőzése érdekében biztonsági fóliával kombinálható (SAFE – SAFE+). Antibakteriális változatban is kapható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Matelac lakkozott savmart üveg
 
Matelac lakkozott savmart üveg

Lakkozott savmart beltéri üveg – 12 színben. A Lacobel üveg matt megjelenésű változata, az alapüveg egyik oldala magas minőségű lakkréteget kap, a másik oldala savmaratási eljárásnak köszönhetően selymes megjelenésű. Felhasználható: tolóajtókba, bútorüvegként vagy akár fürdőszobában, konyhában csempe helyett falburkolatként. A sérülések megelőzése érdekében biztonsági fóliával kombinálható (SAFE – SAFE+).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Deko Üveg Látványtervező a Lacobel és Matelac 2020 új üvegeihez
Deko Üveg Látványtervező a Lacobel és Matelac 2020 új üvegeihez
Tesztelje az AGC dekorációs üvegek új színeit egyetlen kattintással
Deko Üveg Látványtervező a Lacobel és Matelac 2020 új üvegeihez
Kategóriák
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Üvegburkolatok
Üvegburkolatok
Dekorációs üvegek, tükrök
Dekorációs üvegek, tükrök
Üvegajtók
Üvegajtók
Bútorok
Bútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...