Kibővült a Lasselsberger-Knauf színezővakolat kínálata

A balatonfűzfői Nikecell vakolatgyártó és forgalmazó részlegének megvásárlásával kibővítették kapacitásaikat

A Lasselsberger-Knauf kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú homlokzati termékei már készen állnak az alkalmazásra, az építkezés vagy felújítás esztétikus és időtálló befejezésére.

Az aktuális piaci igényekhez igazodva a balatonfűzfői Nikecell vakolatgyártó és forgalmazó részlegének megvásárlásával a Lasselsberger-Knauf kibővítette kapacitását. Céljuk, hogy a jövőben is magyar alapanyagokból, hazai munkaerő és szakértelem igénybevételével Magyarországon, a magyar piac elvárásainak megfelelően biztosítsanak az építőipar számára nélkülözhetetlen alapanyagokat.

A Lasselsberger-Knauf színezővakolatai közül könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet. Az egyes vakolattípusokat pontosan a várható igénybevételnek megfelelően kerültek kifejlesztésre. Legyen szó beltérről, kültérről, lábazati zónákról, kimagasló vízterhelésről, termékkínálatunkban ott a megoldás. Felújításhoz speciális, páraáteresztő vakolatot ajánlják, műemlékek esetében pedig a hatósági előírásoknak tökéletesen megfelelő alapanyagokat.
A környezeti és az igénybevételből következő hatásokkal szembeni kimagasló ellenálló képesség alapelvárás, ugyanúgy, mint a könnyű kezelhetőség, a több száz szín és a tetszés szerint kiválasztható struktúra és szemcseméret.
A Lasselsberger-Knauf a szó szoros és képletes értelmében is sokszínű homlokzati termékei közül a laikus is könnyen kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, hiszen az interneten elérhető tudástár, valamint az ingyenesen hívható, szakértőkkel való konzultációs lehetőséget biztosító telefonszám teszi teljes körűvé szolgáltatásaikat.
A színezővakolatokkal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti terméksorra, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
LB Knauf színezővakolatok
20 termék

A színezés az építkezés befejező fázisa. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a homlokzat legfontosabb szerepe a környezeti hatásokkal szembeni védelem. Mindemellett alapvetően befolyásolja az épületek megjelenését és a róluk alkotott képet is.

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fugázóanyagok
Fugázóanyagok
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Javító és felújító vakolatok
Javító és felújító vakolatok
Alapvakolatok
Alapvakolatok
Habarcsok
Habarcsok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...