proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kibővült a Lasselsberger-Knauf színezővakolat kínálata


2013. május 14.

A balatonfűzfői Nikecell vakolatgyártó és forgalmazó részlegének megvásárlásával kibővítették kapacitásaikat

A Lasselsberger-Knauf kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú homlokzati termékei már készen állnak az alkalmazásra, az építkezés vagy felújítás esztétikus és időtálló befejezésére.

Az aktuális piaci igényekhez igazodva a balatonfűzfői Nikecell vakolatgyártó és forgalmazó részlegének megvásárlásával a Lasselsberger-Knauf kibővítette kapacitását. Céljuk, hogy a jövőben is magyar alapanyagokból, hazai munkaerő és szakértelem igénybevételével Magyarországon, a magyar piac elvárásainak megfelelően biztosítsanak az építőipar számára nélkülözhetetlen alapanyagokat.

A Lasselsberger-Knauf színezővakolatai közül könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet. Az egyes vakolattípusokat pontosan a várható igénybevételnek megfelelően kerültek kifejlesztésre. Legyen szó beltérről, kültérről, lábazati zónákról, kimagasló vízterhelésről, termékkínálatunkban ott a megoldás. Felújításhoz speciális, páraáteresztő vakolatot ajánlják, műemlékek esetében pedig a hatósági előírásoknak tökéletesen megfelelő alapanyagokat.
A környezeti és az igénybevételből következő hatásokkal szembeni kimagasló ellenálló képesség alapelvárás, ugyanúgy, mint a könnyű kezelhetőség, a több száz szín és a tetszés szerint kiválasztható struktúra és szemcseméret.
A Lasselsberger-Knauf a szó szoros és képletes értelmében is sokszínű homlokzati termékei közül a laikus is könnyen kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, hiszen az interneten elérhető tudástár, valamint az ingyenesen hívható, szakértőkkel való konzultációs lehetőséget biztosító telefonszám teszi teljes körűvé szolgáltatásaikat.

A színezővakolatokkal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti terméksorra, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
Web: www.epitomegoldasok.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  LB-Knauf  Lasselsberger  vakolat  színezővakolat