Szállodai beléptető rendszerek a Kaba Zrt. termékpalettáján

Teljes körű választék kisebb otthonok, panziók, szociális intézmények vagy akár luxusszállodák részére is

 
Beléptetés mobil eszközzel

A Kaba Mobil beléptetés kiváló lehetőség a digitális megoldások korszerűsítésére, ahol a beléptetés mobileszközök pl. okos telefonok, tabletek, okos órák stb. segítségével valósítható meg. A Legic Connect rendszer (ami a Kaba Mobil beléptetés alapját képezi) lehetővé teszi, hogy a teljes Kaba RFID és BLE technológiás termékek alkalmazhatóak legyenek szállodák, szálláshelyek, lakóparkok, egyetemek és egyéb védett létesítmények (pl. laboratórium, szerver szoba, kereskedelmi épületek) beléptető rendszereinél.
 
Szállodai RFID zárak

A Kaba érintésmenetes RFID megoldásai fokozzák a működési hatékonyságot és a vendégek kényelemérzetét.
Confidant RFID
A Confidant RFID zárat úgy fejlesztették ki, hogy alkalmas legyen régi zárak cseréje és/vagy új rendszer telepítése esetén is anélkül, hogy ki kelljen cserélni a létesítmény már meglévő bevésőzárait vagy belső zármechanizmusát. Confidant hotelzárunk az RFID technológiának köszönhetően a vendégek részére magas fokú kényelmet, az üzemeltetés részére pedig hatékony működést biztosít. Az RFID megoldás lehetővé teszi a kártyás ellenőrzést és követést, azaz a személyzet és a vendégek nyomon követését. A Confidant RFID hotelzárakra a könnyű kezelés jellemző, és ILCO és Saflok (Messenger Lens-szel is) rendszerekkel is működtethetőek. A zár a Kaba Mobil beléptető rendszerrel is működtethető előkészített Bluetooth Low Enegry (BLE) opció esetén.
 

Quantum RFID
A Quantum egyedülálló és innovatív elektronikus zárcsalád, amely 2 részből álló, moduláris felépítésű és RFID olvasóval felszerelt. Az elegáns kivitel és a kiváló funkcionalitás kombinációja a Quantum család, amelyet nagyon egyszerű használni és nagyban hozzájárul a vendégek elégedettségéhez. A Quantum család teljes mértékig testre szabható és számos kiviteli opció választható.
 

Üzemeltetési/Hotel management rendszerek

A Kaba üzemeltetési/hotel management rendszerei gyorsabb, egyszerűbb bejelentkezést, rugalmas kártyakezelést vagy akár teljes körű ellenőrzést tesznek lehetővé a létesítményen belül.
Recepciós programozó egység (FDU)
Gyorsítsa fel a vendégek bejelentkezését a recepciónál és csökkentse a recepciósok betanítási idejét ezzel a szállodákra tervezett, felhasználóbarát beléptető rendszerrel! Kisebb és nagyobb szobaszámmal rendelkező szállodák részére egyaránt alkalmazható. Átfogó üzemeltetési rendszer egy vagy több munkaállomás esetére is.
 
Saflok System 6000
A Saflok System 6000 egy Windows alapú rendszer, amely rugalmas kártyakezelést és teljes körű ellenőrzést tesz lehetővé a létesítményen belül. További előnye, hogy összekapcsolható a szálloda vállalatirányítási rendszerével (PMS) is. Központosított ellenőrzést és széleskörű esemény lekérdezést tesz lehetővé és számos eladáshelyi (POS) vagy self-check pulttal is integrálható. A Saflok System 6000 minden jelenlegi Saflok szállodazár típussal kompatibilis. Kisebb és nagyobb szobaszámmal rendelkező szállodák részére egyaránt alkalmazható. Átfogó üzemeltetési rendszer egy vagy több munkaállomás esetére is.

Ha az új szállodai beléptető rendszerekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Kaba Biztonságtechnikai Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Kaba szállodai beléptető rendszerek

A Kaba saját márkájú Ilco és Saflok beléptető rendszereivel kisebb otthonok, panziók, szociális intézmények vagy akár a luxusszállodák magas fokú biztonsági elvárásait elégíti ki. A portfólióban elektronikus hotelzárak, RFID-s és mobileszközös (Kaba Mobil Key System) beléptető rendszerek és kiegészítő termékek is megtalálhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Kaba Mobil Kulcs - Aranyérem a szállodai innovációban az idei Sirha nemzetközi szakkiállításon
A versenyen öt kategóriában 32 pályázó termékei és szolgáltatási versenyeztek
Kaba Mobil Kulcs - Aranyérem a szállodai innovációban az idei Sirha nemzetközi szakkiállításon

Kategóriák

Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Zárak
Zárak
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...