Kaba Mobil Kulcs - Aranyérem a szállodai innovációban az idei Sirha nemzetközi szakkiállításon

A versenyen öt kategóriában 32 pályázó termékei és szolgáltatási versenyeztek

A szálloda, catering, étterem és élelmiszer kategóriában kiemelkedő nemzetközi szakkiállítás, a Sirha az idén ismét megrendezte innovatív termékversenyét.

A versenyben öt kategóriában 32 pályázó termékei és szolgáltatási versenyeztek, amelyet egy 8 tagú szakmai zsűri értékelt. A Kaba kifejezetten a szállodákra fejlesztett beléptető megoldásai közül a mobil kulcsos applikációjával indult. A fejlesztés lényege, hogy a vendég a mobil eszközére (okos telefon, tablet, okos óra) letöltött applikáció segítségével jogosultságainak megfelelően nyithatja a szállodai szobaajtót, a wellness vagy fitnesz termet stb. Nincs szükség többé szobakulcsra!

Ez a szolgáltatás, biztonságos, kényelmes és bármilyen változás és változtatás a jogosultságok kiosztását illetően rugalmasan kezelhető. A mobil kulcs segítségével a szálloda biztonsága fokozható és jelentős személyzeti munka takarítható meg a front office munkatársai számára.

A szállodaipari termékek és szolgáltatások kategóriában a Sirha innovációs versenyében a Kaba Mobil Kulcs applikáció aranyérmet nyert.

A Kaba szállodai beléptető rendszerek letölhető termékismertetőit megtalálja, ha az alábbi termékképre vagy terméknévre kattint. Ha az elnyert díjjal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Kaba Biztonságtechnikai Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

FDU (Front Desk Unit) szállodai beléptető rendszerek Ambiance szállodai beléptető rendszerek BlueSky mobil beléptetési megoldások	Confidant RFID elektronikus szállodazár
 
dormakaba szállodai beléptető rendszerek
7 termék

A dormakaba szállodai termékeivel évente több mint 500 millió vendég élményét növeli. A mai utazó egyszerű, gyors és mindenhol elérhető megoldásokat, személyre szabott élményt keres, hogy kielégítse egyéni igényeit a szálláshely tekintetében. A dormakaba a szállodai megoldások széles választékát kínálja: ajtózárakat, kiegészítőket, mobil hozzáférési megoldásokat, valamint a működtetéshez szükséges szoftvereket.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Szállodai beléptető rendszerek a Kaba Zrt. termékpalettáján
Szállodai beléptető rendszerek a Kaba Zrt. termékpalettáján
Teljes körű választék kisebb otthonok, panziók, szociális intézmények vagy akár luxusszállodák részére is
Szállodai beléptető rendszerek a Kaba Zrt. termékpalettáján

Kategóriák

Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Zárak
Zárak
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...