Az Internorm bejárati ajtók 2020-as újdonságai

Új trendek, nagyobb biztonság, tökéletes harmónia

A különleges kialakítású bejárati ajtók divatját éljük. A nemes megjelenésű lizénákkal vagy oldalrészekkel kialakított kombinációk a ház meghatározó stíluselemévé válnak. Az Internorm az öregített fa felületű ajtajával ismét mérföldkövet helyez el a bejárati ajtók piacán. 

Antikolt bejárati ajtó

Internorm AT410 bejárati ajtó - antikolt tölgy
Internorm AT410 bejárati ajtó - antikolt tölgy

Ínyenceknek készült az Internorm újdonsága, az öregített tölgyfa bejárati ajtó. Műszakilag ez egy kívül-belül síkban futó alumínium ajtó (AT410), amire kívülről egy szépen megmunkált fa lap kerül. A szürke alumínium keret a hangsúlyos fogantyúval a modernitást, az antikolt fa a kortalanságot sugallja. Tökéletes példa a design és a műszaki megoldások harmóniájára.
Az Internorm bejárati ajtókat kizárólag egyedi megrendelések alapján, igény szerinti méretben és kialakításban gyárt ausztriai székhelyén. Kérésre ujjlenyomat-leolvasóval vagy számzárral is rendelhetőek.

Szintén újdonság a beépített ujjlenyomat-olvasó, ami síkban futóként a fogantyún vagy az ajtólapon jelenik meg. 

Internorm beépített ujjlenyomat-olvasó
Internorm beépített ujjlenyomat-olvasó

Az ajtó akkor nyílik, ha végighúzzuk az ujjunkat a leolvasó előtt. Nincs szükség többé kulcsra, ami elveszhet és betörők kezébe kerülhet.

  • Saját maga kizárása lehetetlen (az ujjunk mindig kéznél van).
  • Nincsen többé elvesztetett vagy ellopott kulcs.
  • Nincsen lehetőség semmilyen módon a kulcsmásolásra.
  • Nem lehet a zárkulcsokat illetéktelennek továbbadni.
  • Kód és kulcs is tartozik hozzá.
  • Egyszerű adminisztráció.

Az egyedi ujjlenyomat biztonságosabb minden kulcsnál. A rendszer külső manipulálása lehetetlen. Illetéktelennek való továbbadása kizárt. A jogosultak ujjlenyomatát kell elmenteni, így Öné a döntés, kinek lesz belépése a házához.

Az Internorm-fogantyúk kínálata 2020-ban a legújabb trendeknek megfelelően fekete színnel bővül

A nagyobb biztonságról az új Secustik® G80 kilincs gondoskodik. Online hozzáférhető bárki számára az Internorm új Ajtóvarázsló applikációja az Internorm honlapon, ami az ügyfeleknek lehetőséget kínál, hogy a számos verzióból az elképzeléseiknek leginkább megfelelő bejárati ajtót rakják össze. Az így megtervezett ajtót egy gombnyomással elküldhetik a legközelebbi kereskedő partnerhez ajánlatkérésre. 

Sok extrával felszerelve
Az Internorm bejárati ajtói többpontos záródásukkal már alapfelszereltségben magas betörésbiztonságot nyújtanak és akár RC2 biztonsági osztályig lehet fokozni a védelmet. 
Ehhez sokféle extrát kínálnak: az ujjlenyomatos vagy számzáras beléptető rendszer például olyan kényelmi szolgáltatás, ami a biztonságunkhoz is hozzájárul. 

Internom fogantyúba épített LED világítás
Internorm bejárati ajtók 2020-as újdonságai

A kiválasztott fogantyút LED-világítással is kérhetjük vagy akár a küszöbbe is rendelhetjük, ahol éjszakai fényként világíthat: automatikusan bekapcsol sötétedéskor. Össze is lehet kapcsolni mozgásérzékelővel. 

Tökéletes kombinálhatóság
Internorm bejárati ajtók 2020-as újdonságai

Tökéletes kombinálhatóság
Az Internorm bejárati ajtók ideális összhangot teremtenek a többi Internorm termékkel. Az ablakok, terasz- és erkélyajtók egymással tökéletesen harmonizálnak: design kialakításukat tekintve ugyanabban a szín- és anyagkínálatban rendelhetőek és műszakilag is ugyanazzal a felszereltséggel készülnek.

A hírben szereplő termékek
AT 410 alumínium bejárati ajtók AT 400 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 310 alumínium bejárati ajtók AT 200 alumínium bejárati ajtók
 
Internorm alumínium bejárati ajtók
4 termék

A bejárati rész közvetíti az első benyomást a ház tulajdonosairól - hogy inkább a moden designt részesítik-e előnyben vagy inkább a klasszikus eleganciát A főbejárati ajtók jelentősen hozzájárulnak az első benyomáshoz, mert sokféle színben és kivitelben lehet kialakítani. Az alumínium bejárati ajtók nem csak a kialakításokban és színválasztásokban kínálnak széles választékot, ezek az ajtók ráadásul könnyen ápolhatóak és hosszú élettartamúak. Kiváló minőségű alumínium alapanyag gondoskodik a tökéletes hő- és hangszigetelésről, valamint az időjárás elleni védelemről is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
HT 410 fa/alumínium bejárati ajtók HT 400 fa/alumínium bejárati ajtók
 
Internorm fa/alumínium bejárati ajtók
2 termék

Kiváló alapanyag kombináció fa/termohab/alumínium valamint Internorm-fa/Alu-bejárati ajtók alapanyag kombinációnak köszönhetően már alapkivitelben is megvalósulnak az alacsony energiafelhasználású és passzívházak követelmények.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HT 410 fa/alumínium bejárati ajtók
 
Internorm HT 410 fa/alumínium bejárati ajtók

A tok és az ajtólap sima átmenete, a rejtett vasalatok, a lapos rozetták, a süllyesztett fogantyúk és marások, valamint a lapos üvegkeret együtt alkotnak tökéletes designt. Kiváló hőszigetelésű fa/thermohab/alumínium anyagkapcsolat. Modern, teljesen síkban futó design, rejtett ajtópántok, 3-szoros tömítés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...