proidea.hu online termékinformációs katalógus

Witty asztalok, székek és padok - új termékek a Hungaro-Rim Kft. kínálatában


2018. március 27.

Barátságos, otthonos környezet munkához, tárgyaláshoz

Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít az otthonos munkakörnyezet kialakítása. Az új Witty termékcsaládban megtalálhatók padok, bárszékek, asztalok. A padok, székek kárpitozott formában is elérhetők széles szín- és anyagválasztékkal. Anyaguk választható, masszív bükk vagy tölgy. Az asztalok többféle magasságban és méretben rendelhetők.

Tekinste meg a Witty termékcsaládról készült rövid filmet:Witty asztalok és kárpitozás nélküli székek:

Magas Witty asztal és magas, kárpitozott székek:

Nézetrajzok és méretek Witty székekről és asztalokról:

A Witty termékcsalád a cseh RIM-Cz spol s.r.o. cég egyik újdonsága, mely Magyarországon a Hungaro-Rim Kft. termékválasztékát gazdagítja. Ha szeretne ilyen barátságos környezetet teremteni tárgyalásokhoz vagy csak egy jó kávé elfogyasztásához, keresse fel a Hungaro-Rim csapatát!

Letölthető katalógus

Ha a Witty asztalokról és székekről árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Hungaro-Rim Kft. munkatársaitól, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 

Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Makay-Vajai Tímea
értékesítési menedzser +36 30 184 7029
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Kulcsszavak:  Hungaro-Rim  Kft  RIM  Witty  termékcsalád  szék  asztal  pad  ülőbútor  irodabútor  tárgyaló  bútorok  bárszék  bárasztal  kárpitozott  szék  tömörfa  bútor  masszív  bükk  masszív  tölgy