proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kényelmes Anet tárgyalószékek a Hungaro-Rim Kft. kínálatában


2018. március 14.

A cseh RIM többféle kivitelben gyártja ezt a mutatós bútorcsaládotA cseh gyártó cég - a RIM-Cz spol s.r.o. - egyik újdonsága az Anet tárgyalószék család, mely Magyarországon a Hungaro-Rim Kft. termékválasztékát gazdagítja. A kényelmes, design-os székek elérhetők magas, illetve alacsony háttámlás és szánkótalpas, valamint csillaglábas kivitelben egyaránt. A formatervezett fotel nagy és öblös megjelenése miatt sokak kedvence lehet. Kiválóan illeszkedik bármilyen miliőbe, legyen az vezetői tárgyaló vagy kávézó, de akár a nappali dísze is lehet. A fotel és a párna színkombinációjával feldobhatjuk még egy kicsit ezt az amúgy is feltűnő bútordarabot.Anet típusú székek méretei:

Ha az Anet tárgyalószékekről katalógust, árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Hungaro-Rim Kft. munkatársaitól, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 

Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Makay-Vajai Tímea
értékesítési menedzser +36 30 184 7029
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Hír
Hungaro-Rim Kft. által forgalmazott ülőbútorok a szombathelyi Z-Rox Nyugat Kft. új irodájában
2018.07.12    
Kulcsszavak:  Hungaro-Rim  Kft  Anett  tárgyalószék  család  tárgyalószékek  szék  székek  bútorcsalád  ülőbútor  fotel  irodabútor  tárgyaló  bútor  recepció  irodabútor  vezetői  tárgyaló  kávézó  nappali