proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hungaro-Rim Kft. által forgalmazott ülőbútorok a szombathelyi Z-Rox Nyugat Kft. új irodájában


2018. július 12.

A választás a Focus irodaszékekre és tárgyalószékekre, a Poppy bárszékekre, valamint az Anet és Iris fotelekre esett

A szombathelyi Z-Rox Nyugat Kft. számtalan szolgáltatást nyújt az üzleti élet szereplőinek a marketing szolgáltatásoktól a csomagolóeszközök, nyomdatermékek kivitelezésén keresztül a irodai és nyomdai berendezések értékesítéséig és bérbeadásáig. Nemrég birtokba vett új openoffice irodájukat a Hungaro-Rim Kft. ülőbútoraival rendezték be.

A projekt rugalmas partneri együttműködés keretében valósult meg, melyben az idő és csend luxusára, nagyvonalú belső terekre, friss és letisztult megoldásokra törekedett minden résztvevő. A belsőépítészeti tervezéssel megbízott Morfo Kft.-t képviselő Tóth Péter és Kiss Dániel páros a Hungaro-Rim termékpalettájából a fiatalos, dinamikus, látványos modelleket választották ki. Így esett a választás a Focus operatív forgószékekre és tárgyalószékekre, a Poppy bárszékekre, valamint az Anet és Iris fotelekre.

Focus operatív forgószékek A Focus operatív forgószékek kifejezetten alkalmasak akár egész napos munkavégzésre, magas háttámlával, kényelmes ülőfelülettel.

Focus tárgyalószékek A Focus szánkótalpas tárgyalószékek elegáns króm vázzal, kitűnően illenek a Focus operatív forgószékek környezetébe.

Poppy bárszékek A Poppy bárszékek alkalmas kávézókba, álló tárgyalásokhoz, elérhetőek kárpitos vagy favázas kivitelben is.

Anet fotelek Az Anet fotel egy elegáns tárgyalószék, kisfotel. Közösségi terekbe, tárgyalókba javasolt, kitűnően variálható mind szín, mind talp tekintetében.

Anet fotelek Az üvegfal mögött elöl látható Iris fotel a kagyló formának köszönhetően kényelmes, látványos, izgalmas bútordarab tud lenni tárgyalókba, bárokba.

(Fotók: Benkő Péter, Luxfotó)

A Focus irodaszékek és tárgyalószékek, Poppy bárszékek, Iris fotelek katalógusait, CAD anyagait letöltheti, ha az alábbi termékképekre kattint. Az Anet fotelekről egy korábbi híranyagban olvashat, mely lentebb megtalálható. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Hungaro-Rim Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Makay-Vajai Tímea
értékesítési menedzser +36 30 184 7029
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Hír
Kényelmes Anet tárgyalószékek a Hungaro-Rim Kft. kínálatában
2018.03.14    
Kulcsszavak:  Hungaro-Rim  Kft  referencia  Z-Rox  Nyugat  Kft  Zrox  Focus  operatív  forgószék  Focus  tárgyalószék  Poppy  bárszék  Poppi  Anet  fotel  Anett  Iris  fotel  Irisz  Írisz  irodabútor  irodaszék  forgószék