proidea.hu online termékinformációs katalógus

EJOT Iso-Corner rögzítőkonzol


2019. március 07.

Megoldás az előre betervezett homlokzati épületkiegészítők hőhídmentes rögzítésére

Az Iso-Corner számtalan meggyőző előnnyel rendelkezik. A rögzítőkonzol PU-keményhabból készül, így jelentősen csökkenti a hőhídhatást, ezzel tökéletes megoldást nyújt a közepestől a nagyobb súlyú homlokzati épületkiegészítő elemek előre betervezett rögzítésére. Két rögzítési felülettel rendelkezik (ablakbéllet és homlokzati sík), így két szerelési pozícióban is lehetővé tesz két-két rögzítési pontos rögzítést.

Engedélyköteles rögzítések esetén a készletben található speciális EJOT Delta-PT csavarok alkalmazása mindenképpen szükséges, a rögzítendő szerkezetet (előfúrást követően) ezekkel a csavarokkal csavarozzuk az Iso-Corner konzolhoz. Az Iso-Corner konzol falszerkezetekhez történő rögzítéséhez három, különböző kialakítású dübelszett áll rendelkezésre, amelyek minden építőanyagban biztos rögzülést garantálnak.

Az Iso-Corner három méretben készül, így a különböző hőszigetelési vastagságokhoz a megfelelő méretre vágható. Az Iso-Corner legfontosabb előnye az eddig használt megoldásokkal szemben az, hogy alkalmazásakor nem szükséges időigényes utómunkálatokat (síkkorrekciót vagy felületkiegyenlítést) végezni.Ha az Iso-Corner rögzítőkonzollal kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az EJOT Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 16.
Telefon: +36 24 519 360
E-mail:
Web: www.ejot.hu
Gellér Ákos
üzletágvezető - THR rögzítésvezető +36 30 206 8344
   
   
Az 1996-ban alapított EJOT Hungaria Kft. elsődleges feladatának tekinti az építőipari cégek kiváló minőségű kötőelemekkel – önfúró és önmetsző csavarokkal, szegecsekkel, dübelekkel - történő kiszolgálását. Ez kollégáik 22 éves szakmai tapasztalatával ötvözve nagymértékben hozzájárul partnereik minőségi munkavégzéséhez, sikereihez, és az eredményes együttműködéshez.
Kulcsszavak:  Ejot  Iso-Corner  rögzítőkonzol  homlokzati  hőszigetelés  rögzítéstechnika  épületkiegészítő  rögzítés  hőhídmentes  erkélykorlát  rögzítés  zsalugáter  rögzítés  homlokzati  rögzítések