dnd kilincs újdonságok a Lartech-Maestro kínálatában

A kilincsek hidat képeznek az ember és az építészet között

A dnd kreatív kovácsműhelyének legújabb kollekciói: tehetséges tervezők által tervezett kilincsek, köztük új nemzetközi nevek, akik eredeti nyelven megfogalmazott, kiváló minőségű termékeket képesek alkotni.

pod

A természet ihlette, sima, organikus, mégis geometrikus formájú kilincs, ami egyszerre válik az épület kiegészítőjévé  és kényelmes fogást kínál a látogatónak. Az ívelt rúd, amely egy lekerekített rozettához kapcsolódik, sima és kiegyensúlyozott egységet hoz létre.

dnd Martinelli kilincs - pod
dnd Martinelli kilincs - pod

"A kilincs tervezésében az az izgalmas, hogy a kilincs az épület egyik azon kis része, amely fizikailag érintkezik az emberi kézzel." - Friederike Faller, Holscher Design

dnd Martinelli kilincs - pod vázlat
dnd Martinelli kilincs - pod vázlat

A pod kilincset - amely szerves, mégis geometrikus formát ölt - egy vékony faág profilja ihlette. Egy rúd, óvatosan 45 fokos szögben meghajlítva. Dinamikus és kiegyensúlyozott gesztus.

san

A san felveszi a kilincs archetípusát, a test mentén található nagyon enyhe görbület egyedi és eredeti tárggyá teszi.
Kialakítása különböző hatások eredménye, a tenger hullámai által kisimított faág, amely lágy és érintő ívben tükröződik.
A San név olaszul a Santo rövidítése, japánul pedig egy név után a Signor(e)a-t jelenti a tisztelet megnyilvánulásaként.

dnd Martinelli kilincs - san
dnd Martinelli kilincs - san
dnd Martinelli kilincs - san vázlat
dnd Martinelli kilincs - san vázlat

A keleti esztétika, amely a japán katana által ihletett sziluettben jelenik meg, finoman emlékeztet a katana elegáns, karcsú profiljára. Ívforma jellemzi, a sebesség, az irányítás és az erő szimbóluma.

eleonora

Finom barázdák a fogantyún, a ión stílust idézve, lágy, de szigorú mintázat a szárnál: egy kilincs, amely a művészettörténet stílusaiból merít, gondosan egyensúlyozva az ókori görög és a reneszánsz között.

dnd Martinelli kilincs - eleonora
dnd Martinelli kilincs - eleonora

freely

Egy józan és alapvető design, amely ötvözi a szépséget és a funkcionális jellemzőket egy tökéletesen ergonomikus és soha nem invazív profil révén. Egyetlen kanyargós elemből áll, megkülönböztető sajátossága a központi üreg.

dnd Martinelli kilincs - freely
dnd Martinelli kilincs - freely

Poggi & Mariani kilincsek

A Poggi & Mariani céget 1980-ban alapították a milánói Navigli műhelyében. Termékei az idők során nemzetközi szinten is kimagasló helyen szerepeltek, köszönhetően a magas gyártási minőségnek, a részletekre való odafigyelésnek és a forma finomságának. Immár a dnd a márka tulajdonosa.
Hazánkban a dnd termékeihez hasonlóan, szintén a Lartech - Maestro Kft. látja el a vezérképviseletet.

Poggi & Mariani kilincskatalógus

A hírben szereplő termékek
Dnd Martinelli kilincsek és vasalatok
 
dnd Martinelli kilincsek és vasalatok

A dnd a diffusione-nuovo-design szavakból adódik, a céget 1968-ban hozta létre Angelo Martinelli a testvéreivel közösen, az olaszországi Brescia tartományban. A főbb termékvonalakat az ajtó- és ablakkilincsek, fogantyúk, gombok és kopogtatók képviselik.
A klasszikus vonalak mellett kiemelt figyelmet fordítanak az új trendek irányába. Tervezőik között szerepel Karim Rashid, de legalább ilyen nagy jelentőséggel bír számukra, hogy a Ferrari Múzeumban is megtalálhatóak INTAKE fantázianevű modelljeik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vasalatok, kilincsek
Vasalatok, kilincsek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...