proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weidmüller Configurator - Konfigurálás és rendelés egyszerűen


2018. december 03.

Segítségével akár 75%-kal gyorsabban végezheti el a Weidmüller termékek műszaki tervezését

Weidmüller Configurator sziftver

Az intelligens és felhasználóbarát eszközök komoly szerepet játszanak a tervezési folyamat összetett lépéseinek hatékonyabbá tételében és leegyszerűsítésében. A Weidmüller Configurator (WMC) szoftvermegoldás segítségével időt takaríthat meg a sorkapocssínek és összetevőik kiválasztása, tervezése és megrendelése során. Segítségével akár 75%-kal gyorsabban végezheti el a Weidmüller termékek műszaki tervezését, ami a termelékenység ennek megfelelő növekedéséhez vezethet. A varázsló leegyszerűsíti a kezelést, a világos grafikus felhasználói felületen rengeteg további funkció érhető el, az átfogó termékadatbázis pedig teljes mértékben integrálható bármely műszaki tervezőrendszerbe, ezzel a sorkapocssínek tervezése egyszerű, biztonságos és kényelmes folyamattá válik.

A Configurator szoftvert a következő hivatkozásra kattintva töltheti le:

Weidmüller Configurator - szoftver letöltés

A Weidmüller Configurator megismerését és használatát 5 videó segíti, melyek az alábbi linken érhetők el:

Weidmüller Configurator - bemutató videók


Amennyiben további információt szeretne kérni a Weidmüller Configurator (WMC) szoftverrel kapcsolatban a Weidmüller Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 
 

Termék
Weidmüller Configurator (WMC) szoftver sorkapocslécekhez és kötődobozokhoz

Klippon® szolgáltatásunk keretében a gyors kiszállítást is magába foglaló „Saját Összeállítás Rendelése” szolgáltatással a Weidmüller olyan előnyöket kínál, mint a perceken belül elkészülő árajánlat, a rugalmas, rendelésre végzett gyártás és a szigorú kiszállítási határidők az egyedi szereléshez. Ami mindezt lehetővé teszi, az a Weidmüller Confi gurator (WMC), melyben önállóan tervezheti, dokumentálhatja és rendelheti meg projektjét, valamint bármikor érdeklődhet is róla a hét minden napján, napi 24 órában. A választott szolgáltatási szinttől függően az Ön által a WMC-ben megadott adatok alapján a megbeszélt határidőn belül a cég összeállítja a kiválasztott alkatrészeket, amiket ezután közvetlenül elküldenek Önnek.

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
   
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Fajka Géza
  +36 30 933 5220
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
Kulcsszavak:  Weidmueller  Weidmüller  Configurator  WMC  tervezői  szoftver  software  sorkapocs  sín  sorkapocs