proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weidmüller Configurator - Konfigurálás és rendelés egyszerűen


2018. december 03.

Segítségével akár 75%-kal gyorsabban végezheti el a Weidmüller termékek műszaki tervezését

Weidmüller Configurator sziftver

Az intelligens és felhasználóbarát eszközök komoly szerepet játszanak a tervezési folyamat összetett lépéseinek hatékonyabbá tételében és leegyszerűsítésében. A Weidmüller Configurator (WMC) szoftvermegoldás segítségével időt takaríthat meg a sorkapocssínek és összetevőik kiválasztása, tervezése és megrendelése során. Segítségével akár 75%-kal gyorsabban végezheti el a Weidmüller termékek műszaki tervezését, ami a termelékenység ennek megfelelő növekedéséhez vezethet. A varázsló leegyszerűsíti a kezelést, a világos grafikus felhasználói felületen rengeteg további funkció érhető el, az átfogó termékadatbázis pedig teljes mértékben integrálható bármely műszaki tervezőrendszerbe, ezzel a sorkapocssínek tervezése egyszerű, biztonságos és kényelmes folyamattá válik.

A Configurator szoftvert a következő hivatkozásra kattintva töltheti le:

Weidmüller Configurator - szoftver letöltés

A Weidmüller Configurator megismerését és használatát 5 videó segíti, melyek az alábbi linken érhetők el:

Weidmüller Configurator - bemutató videók


Amennyiben további információt szeretne kérni a Weidmüller Configurator (WMC) szoftverrel kapcsolatban a Weidmüller Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Fajka Géza
  +36 30 933 5220
   
   
   
A Weidmüller a csatlakozástechnika, energia- jel- és adatátvitel, -illesztés, és -feldolgozás területén alkalmazott ipari megoldások vezető gyártója. A vállalat a villamos csatlakozástechnika valamint a funkcionális- és kommunikációs elektronika területén fejleszti, gyártja, és értékesíti termékeit. A Weidmüller teljes termékskálája és összes szolgáltatása ügyfelei gyártmányainak értéknövelését, és ezzel üzleti sikereit szolgálja. A Weidmüller jelentős nemzetközi szereppel bíró vállalatcsoportként működik, és több mint 70 országban rendelkezik saját termelőüzemmel, kereskedelmi egységgel és képviselettel.
Kulcsszavak:  Weidmueller  Weidmüller  Configurator  WMC  tervezői  szoftver  software  sorkapocs  sín  sorkapocs