proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hasznos információk egy helyen - Olvassa a VTS Hírmondó néven indított blogot


2018. szeptember 28.

Műszaki, szervizelési, céges és pénzügyi információk, aktualitások

VTS Group - logó

VTS Group - légkezelők, fan-coilok, termoventilátorok, légfüggönyök, szivattyúcsoportok

A VTS Group a világ egyik legnagyobb ipari szellőzőrendszereket kínáló gyártócége. Hazai forgalmazója, a VTS Hungary Kft. a piacvezetők között képviselteti magát az épületgépészeti iparágban. A Magyarországon 2003 óta működő, 100% magyar tulajdonos kezében lévő középvállalkozás folyamatosan fejlődik, és igyekszik a vásárlói igények maximális kielégítésére.

A cég partnerei ipari szellőzőberendezések (különböző méretű légkezelő gépek), hűtési és fűtési rendszerek (fan coil-ok, folyadékhűtők, hőszivattyúk, termoventilátorok, légfüggönyök) közül választhatják ki a számukra megfelelőt – az üzletkötő kollégák mindehhez mérnöki segítséget is nyújtanak.
Új blog: VTS Hírmondó
A VTS Hungary Kft. most örömmel tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy VTS Hírmondó néven blogot indítottak, ahol ügyfeleik, partnereik részére fontos, érdekes információkat osztanak meg a VTS-sel kapcsolatban, remélve, hogy ez a kommunikációs forma informatív és hasznos lesz mindenki számára.

A VTS Hírmondó blog elérhetősége:
https://vtshirmondo.blogspot.com/
 
 

Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
Kulcsszavak:  VTS  Hírmondó  blog  VTS  Group  VTS  Hungary  Kft  ipari  szellőzőrendszer  légkezelő  hűtési  és  fűtési  rendszer  fan  coil  folyadékhűtő  hőszivattyú  termoventilátor  légfüggöny