proidea.hu online termékinformációs katalógus

A VELUX Magyarország Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n


2018. június 04.

Feltöltésre kerültek az áprilistól érvényes új termékkatalógusok

Megújult a VELUX Magyarország Kft. ProIDEA megjelenése, melynek köszönhetően az áprilistól érvényes új termékkatalógusok már letölthetőek, valamint frissültek a termékek legfontosabb adatait tartalmazó műszaki táblázatok is.

A VELUX Magyarország Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n

A VELUX kínálatában újdonságként megjelentek - mind a Standard, mind a Standard Plus kategóriában - a műanyag bevonatos ablakok alsó kilincses változatai is. Több termék esetében javultak a műszaki paraméterek, a GZL ablakokat is már extra gumitömítéssel és ThermoTechnology™ hőszigeteléssel gyártják.

VELUX műanyag bevonatos tetőablak

A frissítést követően az alábbi termékcsoportok találhatóak meg a proidea.hu oldalain:
  • Fa és műanyag bevonatú tetőablakok
  • Tetőkibúvók
  • Burkolókeretek
  • Beépítő termékek (hőszigetelő keret készlet, alátétfólia, párafékező fólia)
  • Fénycsatornák
  • Felülvilágító kupolák lapostetőbe
  • Síküvegű felülvilágítók lapostetőbe
  • Íves üvegű felülvilágítók lapostetőbe
  • VELUX KLF 200 interfész
Velux tetőtéri ablak 3 rétegű üveggel

A VELUX cégcsoport termékeinek letölthető katalógusait megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VELUX Magyarország munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.
Telefon: +36 1 436 0601
Fax: +36 1 436 0605
E-mail:
Web: www.velux.hu
VELUX vevőszolgálat
Biró András +36 1 436 0601
   
   
   
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen járnak az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. Cégük célja, hogy termékeikkel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításaikon keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. Vállalatukat 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el, Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.
Kulcsszavak:  VELUX  tetőablak  tetőtéri  ablak  tetőerkély  tetőkibúvó  fénycsatorna  burkolókeret  felülvilágító  kupola  tetőkijárat