proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új termékbemutató videó a Leiertől


2017. szeptember 29.

A kisfilmben a Leier kéményrendszerek kerülnek bemutatásra

Egy korszerű kémény észrevétlenül teszi a dolgát, biztosítja a fűtőkészülék megfelelő hatásfokát, az égéstermék szakszerű kezelését, készüléktől, adottságoktól függően az égéshez szükséges levegőt, egyúttal ellenáll a füstgázból kicsapódó nedvességnek és agresszív savaknak.

A Leier kéményrendszerei a kéményfejen át a szabadból biztosítják a tüzelőberendezés számára az égéshez szükséges levegőt. Ez azt jelenti, hogy a kéményre kötött tüzelőberendezés (legyen az kályha, kandalló vagy egyéb) nem a lakótér levegőjét használja fel az égés során. Ezekkel a kéményrendszerekkel bármely helyiségben biztonságosan fűthet, mert az élettér levegője tiszta és egészséges marad.

A Leier kéményrendszerek kerámia béléscsővel készülnek. A kéményekben a Hart Keramik Klassik, és az innovatív Multikeram béléscsöveket alkalmazzák.

A kerámia béléscsövek jellemzői:
  • Nem korrodálódnak, emiatt élettartamuk különösen hosszú,
  • Savállóak. Üzemszerű működés mellett az égéstermékből kiváló kondenzátum nem okoz kárt a kerámia béléscsövekben,
  • Hőállóak, nem olvadnak, ellenállnak a koromégésnek, a csöveken keresztül esetleges füst átterjedése a lakószintek között kizárt, csatlakoztatásuk villámvédelmi berendezéshez nem szükséges,
  • Tömegükből eredően gátolják a fűtőkészülék által keltett zajok terjedését lakáson belül illetve lakások között,
  • Magas mechanikai szilárdság és kopásállóság jellemzi őket, mely tulajdonságok hozzájárulnak hosszú élettartamukhoz,
  • A kerámia béléscsövek jellemzője, hogy környezetbarátok, újrahasznosíthatóak,
  • A kerámia béléscsővel épített kéményrendszerek évtizedek óta sok millió háztartásban megbízhatóan üzemelnek.


A Leier kéményrendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  Leier  kémény  kémények  kéményrendszer  kéményrendszerek  kerámia  béléscső  Multikeram  Hart  Keramik  Klassik  tüzelőberendezés