proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új LB-Knauf fuga színező oldal


2016. november 19.

Minden egy helyen, amit a fugáról tudni érdemes

Október elejétől érhető el a nagyközönség számára a Lasselsberger-Knauf új tematikus portálja, amelyen a fugázással kapcsolatban találhatnak érdekes és hasznos információkat az érdeklődők.

Az őszi termékbevezetésekkel (Thermo Comfort, Epoxicol, Epoxifix) párhuzamosan indult el az LB-Knauf új tematikus portálja, ahol a cég a fugázással kapcsolatban felhalmozott szaktudását tette elérhetővé a nagyközönség számára. Az érdeklődők ezen a felületen szinte mindent megtalálhatnak a témáról: szaktanácsokat, tippeket, ötleteket, oktató jellegű videókat, referenciákat és a szóba jöhető termékek ismertetőit.

A hab a tortán egy online fuga színező, egy olyan speciális alkalmazás, amelynek segítségével szó szerint két kattintással lehet összemérni az LB-Knauf által forgalmazott fugaszíneket és a különböző csempetípusokat, amelyeket háttérképként lehet kiválasztani. Ezek számát a fejlesztők folyamatosan növelni fogják, terveik között szerepel, hogy a Zalakerámia összes csempetípusát feltöltik a listába.

LB-Knauf online fuga színező

Az új honlapon elérhető tartalmak köre folyamatosan bővül. A rövid távú tervek között egy fuga kalkulátor elindítása, amely a cég nagysikerű hőszigetelés és hidegburkolás kalkulátorához hasonlóan nyújt majd segítséget a felhasználóknak, ez esetben a megfelelő fuga kiválasztásához és a szükséges anyagmennyiség meghatározásához.


Az LB Knauf fugázók letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  LB-Knauf  fuga  színező  oldal  minisite  microsite  Thermo  Comfort  Epoxicol  Epoxifix