Új LB-Knauf fuga színező oldal

Minden egy helyen, amit a fugáról tudni érdemes

Október elejétől érhető el a nagyközönség számára a Lasselsberger-Knauf új tematikus portálja, amelyen a fugázással kapcsolatban találhatnak érdekes és hasznos információkat az érdeklődők.

Az őszi termékbevezetésekkel (Thermo Comfort, Epoxicol, Epoxifix) párhuzamosan indult el az LB-Knauf új tematikus portálja, ahol a cég a fugázással kapcsolatban felhalmozott szaktudását tette elérhetővé a nagyközönség számára. Az érdeklődők ezen a felületen szinte mindent megtalálhatnak a témáról: szaktanácsokat, tippeket, ötleteket, oktató jellegű videókat, referenciákat és a szóba jöhető termékek ismertetőit.

A hab a tortán egy online fuga színező, egy olyan speciális alkalmazás, amelynek segítségével szó szerint két kattintással lehet összemérni az LB-Knauf által forgalmazott fugaszíneket és a különböző csempetípusokat, amelyeket háttérképként lehet kiválasztani. Ezek számát a fejlesztők folyamatosan növelni fogják, terveik között szerepel, hogy a Zalakerámia összes csempetípusát feltöltik a listába.

LB-Knauf online fuga színező
LB-Knauf online fuga színező

Az új honlapon elérhető tartalmak köre folyamatosan bővül. A rövid távú tervek között egy fuga kalkulátor elindítása, amely a cég nagysikerű hőszigetelés és hidegburkolás kalkulátorához hasonlóan nyújt majd segítséget a felhasználóknak, ez esetben a megfelelő fuga kiválasztásához és a szükséges anyagmennyiség meghatározásához.


Az LB Knauf fugázók letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
Cemix SilverCol fugazó Cemix ProCol+ flexibilis fugazó Cemix Colorin fugázó Cemix EpoxiCol 2K fugázó- és ragasztóanyag
 
Cemix fugázók
5 termék

A különböző hidegburkolatok (csempék, járólapok) fugáinak kitöltésére nagy színválasztékban kínálják a fugázóanyagaikat.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Medenceburkolatok, lépcsők, korlátok
Medenceburkolatok, lépcsők, korlátok
Fugázóanyagok
Fugázóanyagok
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Mázas kerámia burkolatok
Mázas kerámia burkolatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...