proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az ACO új leválasztástechnikai katalógusa


2009. január 07.

A műszaki ismertető tartalmazza az ACO legújabb fejlesztéseit

Megjelent az ACO új leválasztástechnikai katalógusa, mely tartalmazza a legújabb szennyvízátemelő termékpalettát is. A műszaki ismertető tartalmazza az ACO legújabb fejlesztéseit a zsír- és olajleválasztás területén. A jól ismert ACO Passavant típusú leválasztó berendezések legújabb változatai a legmagasabb tervezői, beruházói, kivitelezői, és üzemeltetői elvárásokat is kielégítik.
A földbe telepíthető leválasztók természetesen földfelszín alá kerülnek beépítésre, míg a szabadonálló berendezések aknába, vagy gépészeti helyiségbe.
Az olajleválasztók készülhetnek vasbetonból, öntöttvasból, műanyagból és rozsdamentes acélból. A zsírleválasztók készülhetnek vasbetonból, polietilénből és rozsdamentes acélból.
Üzemeltetői szempontból fontos, hogy az ACO leválasztói az épület üzemeltetéséhez megfelelően illeszthetőek felszerelésüktől függően.
 
2009 ACO zsírleválasztás katalógus   2009 ACO olajleválasztás katalógus   2009 ACO szennyvízátemelés katalógus

Ha az új katalógusokkal kapcsolatban további információt, katalógust, vagy a termékekről árajánlatot szeretne kérni az ACO Magyarország munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Dobos István
vezető kategória menedzser +36 30 311 7070
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
Kulcsszavak:  katalógus  katalógusok  termékkatalógus  termékkatalógusok