proidea.hu online termékinformációs katalógus

A TRACON Budapest Kft. termékeivel bővült a katalógus


2015. november 03.

Kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, valamint műszaki tanácsadás

A Társaság fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Innen származik a Cég neve is: TRAding + CONsulting; azaz kereskedelem és tanácsadás.

A TRACON Budapest Kft. 1990-ben alakult, működését szerény keretek között, néhány fős létszámmal, egy belvárosban lévő üzlethelyiségben kezdte meg.
TRACON Budapest Kft. - telephely
A cég fennállásának 25 éve során meghatározó tényezővé vált Kelet-Közép-Európában a kisfeszültségű villamossági termékek kereskedelmében. Magyarországi telephelyük mintegy 7.500, és a 8 környező országban alapított leányvállalat 7.000-8.000 regisztrált partnerével vannak napi üzleti kapcsolatban. Ők a cég webshopjában is megtalálhatók, így a világ bármely pontjáról megrendelhető, több mint 7.500 cikk közül választhatnak és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnereik segítségével kiszállítják.
TRACON Budapest Kft. - logisztika
A TRACON logisztikai központja 6.500 m² területű raktárt, kb.1.300 m² területű irodai- és szociális helységeket, továbbá kb. 150 m² nagyságú, több helyiségből álló, jól felszerelt mechanikai-, villamos-, fénytechnikai és EMC laboratóriumot foglal magába. A cég már a kezdetektől nagy figyelmet fordít arra, hogy termékei mindig megfeleljenek a hazai forgalmazási feltételeknek minőségi, műszaki és biztonsági szempontból egyaránt. A termékek forgalmazása szempontjából célszerű típusvizsgálatait illetve minősíttetését, valamint saját berendezéseikkel végre nem hajtható vizsgálatokat (szabványossági részvizsgálatokat) továbbra is független vizsgálóintézetekkel, pl. TÜVRheinland Intercert-MEEI Divizíó, Koncar Institute, EVPU Nova Dubnica, stb. végeztetik el. A termékek egy jelentős része már a választéklistába történő bevezetésekor rendelkezik más Tanúsító Intézetek (pl. a svédországi Intertek SEMKO; a németországi VDE; és TÜV-GS; az olaszországi IMQ, a belgiumi KEMA, vagy a franciaországi LCIE) megfelelősséget igazoló okmányaival.
TRACON Budapest Kft. - minőség
A Cégcsoport minőség iránti elkötelezettségét mutatja, és annak megvalósulását segíti elő az 1999-ben bevezetett, azóta folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer, amelynek megfelelőségét a TÜV Rheinland InterCert Kft. által kiadott Tanúsítvány igazolja, és évenkénti auditálása ellenőrzi.


A TRACON Budapest Kft. termékeinek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Kulcsszavak:  kisfeszültségű  villamos  készülék  vezetékek  kötéstechnikája  villamossági  kéziszerszám  villamossági  rögzítéstechnika  zsugoranyag  lámpatest  fényforrás  túlfeszültséglevezető  kismegszakító