A TRACON Budapest Kft. termékeivel bővült a katalógus

Kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, valamint műszaki tanácsadás

TRACON Budapest Kft. - telephely
TRACON Budapest Kft. - telephely

A cég fennállásának 25 éve során meghatározó tényezővé vált Kelet-Közép-Európában a kisfeszültségű villamossági termékek kereskedelmében. Magyarországi telephelyük mintegy 7.500, és a 8 környező országban alapított leányvállalat 7.000-8.000 regisztrált partnerével vannak napi üzleti kapcsolatban. Ők a cég webshopjában is megtalálhatók, így a világ bármely pontjáról megrendelhető, több mint 7.500 cikk közül választhatnak és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnereik segítségével kiszállítják.
TRACON Budapest Kft. - logisztika
TRACON Budapest Kft. - logisztika

A TRACON logisztikai központja 6.500 m² területű raktárt, kb.1.300 m² területű irodai- és szociális helységeket, továbbá kb. 150 m² nagyságú, több helyiségből álló, jól felszerelt mechanikai-, villamos-, fénytechnikai és EMC laboratóriumot foglal magába. A cég már a kezdetektől nagy figyelmet fordít arra, hogy termékei mindig megfeleljenek a hazai forgalmazási feltételeknek minőségi, műszaki és biztonsági szempontból egyaránt. A termékek forgalmazása szempontjából célszerű típusvizsgálatait illetve minősíttetését, valamint saját berendezéseikkel végre nem hajtható vizsgálatokat (szabványossági részvizsgálatokat) továbbra is független vizsgálóintézetekkel, pl. TÜVRheinland Intercert-MEEI Divizíó, Koncar Institute, EVPU Nova Dubnica, stb. végeztetik el. A termékek egy jelentős része már a választéklistába történő bevezetésekor rendelkezik más Tanúsító Intézetek (pl. a svédországi Intertek SEMKO; a németországi VDE; és TÜV-GS; az olaszországi IMQ, a belgiumi KEMA, vagy a franciaországi LCIE) megfelelősséget igazoló okmányaival.
TRACON Budapest Kft. - minőség
TRACON Budapest Kft. - minőség

A hírben szereplő termékek

 
Tracon elosztódobozok, elosztószekrények
3 termék

Elosztódobozok falon kívüli és süllyesztett kivitelben különböző ajtókkal, védőburkolattal, takaróidomokkal. Műanyag elosztószekrények falon kívüli kivitelben, teli vagy átlátszó ajtóval. Fém elosztószekrények széles méretválasztékban, szerelőlapos technikával, mélységállítóval, opcionálisan csapófedeles kezelőablakkal, szellőzőráccsal. A moduláris elosztószekrények nagyfokú rugalmasságot biztosítanak méretükkel, sorolhatóságukkal, alkalmazható kiegészítőikkel.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tracon csatlakozó eszközök
3 termék

Az ipari csatlakozók és ipari csatlakozódobozok elsősorban ipari környezetben, de háztartásban is előfordulnak. Jellemzőjük a magasabb védettségi fokozat, a tó tömítettség porral és vízzel szemben. Az ipari csatlakozódobozok hordozható és üres kivitelben is elérhetők a rugalmas felhasználás érdekében.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tracon hálózati installációs készülékek
19 termék

Túlfeszültség-levezetők, kismegszakítók és áram-védőkapcsolók, sorolható készülékek, kapcsolóórák, sorolható segédkészülékek, hosszabbítók, csatlakozó- és elosztóeszközök, világítástechnikai eszközök, infravörös érzékelők, kapcsolók és riasztók, installációs kiegészítők

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tracon ipari automatizálási eszközök
2 termék

Nyomógombok, kapcsolók és jelzőlámpák az ipar bármely területére, ahol működtető és kijelző elemekre van szükség. Egyfázisú transzformátorok elválasztótranszformátor és szigetelőtranszformátor kivitelben kisfeszültségű erőátviteli, működtető, jelző, vezérlő és egyéb áramkörökhöz.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon zsugoranyagok

Vékonyfalú, közepes- és vastagfalú zsugorcsövek, kisfeszültségű kötéskészletek kábelekhez, végelzárók és végelzáró készletek, záró sapkák, kiöntőgyantás kötéskészletek. Középfeszültségű kötéskészletek és végelzáró készletek, valamint zsugor kiegészítők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon energiaelosztási készülékek
7 termék

Kompakt megszakítók késes biztosítók, kapcsolható biztosítók, ipari kézikapcsolók, szakaszolókapcsolók és motorvédőkapcsolók.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon kötéstechnika vezetékeknek

Szigeteletlen és szigetelt lemezsaruk és csősaruk, valamint toldóhüvelyek. Szigeteletlen és szigetelt rátolható csatlakozók. Szigeteletlen és szigetelt érvéghüvelyek, ikerérvéghüvelyek. Rácsatlakoztatható, csavarnélküli és csavaros vezetékösszekötők, késes leágaztatók. Fővezetéki leágazó sorozatkapcsok, főáramköri leágazó kapcsok, flexibilis, ipari és csavar nélküli (rugós) sorozatkapcsok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon világítástechnika
16 termék

A Tracon lámpatest kínálatában LED csarnokvilágító és LED utcai lámpatest termékcsaládok, fényvetők, beépíthető és fali lámpatestek, védett lámpatestek, vészvilágítók, kijáratjelzők, bútorvilágítók szerepelnek. A világítástechnikai termékek sorába LED fényforrások, valamint világításvezérlést biztosító mozgásérzékelők és alkonykapcsolók is megtalálhatók.

16 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon relék
3 termék

Ipari automatizálási relék, miniatűr relék, ipari teljesítményrelék, nagyteljesítményű relék, miniatűr teljesítményrelék, print relék, időrelék, védőrelék.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon villamossági kéziszerszámok

Csupaszító és vágó szerszámok, présszerszámok vezeték előkészítéshez, kábelszereléshez. Kábelvágó szerszámok réz és alumínium kábelekhez. Szigetelt fogók és csavarhúzók, kötegelőfeszítő és vágó kéziszerszámok, műszerészfogók, csupaszítókések.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon mérőműszerek
7 termék

Táblaműszerek analóg és digitális kivitelben, sorolható mérőműszerek analóg és digitális kivitelben, almérésre alkalmas fogyasztásmérők, meddőteljesítmény-szabályzók, kisfeszültségű áramváltók.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon rögzítéstechnika

Hagyományos, színes, fémnyelves, UV-álló, hőálló, nyitható, jelzőcímkés, benyomótüskés kábelkötegelők. Csavarozható, öntapadós kábelkötegelő talpak, beüthető kábelkötegelő tiplik és bilincsek. Kábelrögzítő bilincsek, csőrögzítő klipszek, csőbilincsek. Kábelrögzítő tiplik, kábelcsatorna szerelő szegecsek, különféle formájú és anyagú tiplik. Sodronyszorító bilincsek, karabinerek, kötélfeszítők, kampók, mennyezeti csavarok, vezetékösszefogók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon segédanyagok
6 termék

Az installációs kiegészítők közül a sorolósínek kismegszakítók betáplálási oldalainak közösítésére, összekötésére szolgálnak, a szerelősínek pedig sorolható készülékek rögzítésére. A villanyszerelési dobozok között falon kívüli kötődobozok, műanyag dobozok, elektronikai dobozok, műanyag szerelődobozok, falon kívüli rugalmas szerelődobozok, gipszkarton dobozok, süllyesztett perforált kötődobozok és szerelvénydobozok, valamint univerzális szerelvénydobozok szerepelnek.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Gázérzékelők, gázjelző rendszerek
Gázérzékelők, gázjelző rendszerek
Füst- és tűzérzékelők
Füst- és tűzérzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Fényforrások
Fényforrások

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...