proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tervezzen és építsen a Niedax BIM fájljaival


2019. február 08.

Az objektumokat e-mailen, Revit fájlformátumban kapja meg

Tervezzen és építsen a Niedax BIM fájljaival


Mostantól elérhetőek a Niedax termékek BIM fájljai Revit .rvt formátumban. A BIM (Building Information Modeling) épületinformációs modellezést jelent, mellyel egy épület teljes életciklusa nyomon követhetővé válik a tervezéstől kezdve. 3D modellekkel könnyíti meg az épületek tervezési és építési folyamatainak szimulálását és optimalizálását, segítségével mindig részletes információkat nyerhetünk az épület alkotóelemeit illetően.

Niedax BIM-fájlok igénylése

Ha a Niedax BIM elemekkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást, további információt szeretne kérni a Niedax Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2030 Érd, Budafoki u. 10.
Telefon: +36 23 521 300
Fax: +36 23 390 489
E-mail:
Web: www.niedax.hu
Móga Attila
Termékmenedzser +36 30 483 9420
   
   
   
A 2014-ben megalakult a Niedax Kereskedelmi Kft. kínálata acélból, alumíniumból, PVC-ből, üvegszálból készült kábeltartó rendszerekből és tartozékaikból áll, melyek teljeskörű megoldást nyújtanak a mai modern elektromos berendezések telepítésekor. A NIEDAX GROUP márkái, mint Niedax, Kleinhuis, Fintech, Rico, Ebo, Niedax France, Gouda Holland és ACS, a vállalatot nemzetközi viszonylatban az elsők közé emelték a kábeltartó rendszerek tervezését és gyártását tekintve. A Niedax rendszerek kiválóan alkalmasak az ipari üzemek, irodaházak, erőművek, vagy sportarénák ellátására is. Egyedi igények ellenálló képesség, mechanikai szilárdság ás korrózióvédelem tekintetében problémamentesen kielégíthetőek.
Márkanevek: Niedax, Fintech, Kleinhuis, EBO, Rico, Niedax France, Gouda Holland, ACS
Kulcsszavak:  Niedax  BIM  fájl  objektum  3D  modell