proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a KéményKalk, a Robert Bosch Kft. Termotechnika Üzletágának új szoftvere


2017. február 08.

Égéstermék-elvezetés kalkulátor a Bosch gyári kazánokhoz, füstcsövekhez

Mire használható a KéményKalk?

A KéményKalk segítségével egy cikkszám lista generálható pdf formátumban a kívánt égéstermék elvezetési rendszerhez, közben a szoftver automatikusan ellenőrzi, hogy a maximális megengedett hosszúságot túllépte-e a felhasználó.

A szoftver a lehetséges égéstermék elvezetési rendszerek kb. 90%-át tartalmazza. Könnyedén kezelhető, használatával gyorsan elvégezhető a méretezés a gyári javaslatok alapján.

Regisztrált felhasználóknak lehetőség van a kalkulációk elmentésére és későbbi módosítására.

A Bosch gyári kazánokhoz, füstcsövekhez készült KéményKalk égéstermék-elvezetés kalkulátor használatához és a szoftver használatáról készítet videók megtekintéséhez kattintson a képre.

A Bosch kazánok termékoldalait és letölthető termékismertetőit magtalálja, ha az alábbi képre kattint. Amennyiben egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 879 8690
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
Vevőszolgálat
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
Hír
Megújult a KéményKalk szoftver
2017.10.04    
KéményKalk - a Bosch égéstermék-elvezetés kalkulátor használata
2017.05.31    
Kulcsszavak:  Kéménykalk  Kémény  Kalk  Kémény-Kalk  Kémény-Calc  szoftver  kalkulátor  égéstermék  elvezetési  rendszer  égéstermék  elvezetés