proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az Ariston Thermo Hungária Kft. weboldala


2012. október 11.

A felhasználót egyszerű és könnyen áttekinthető útmutató vezeti végig a termékkeresés lépésein

2012 szeptembere óta üzemel az Ariston új honlapja, melynek célja, hogy szerte a világból fogadja a látogatókat, majd elkísérje őket közérthető, lelkesítő és kalandos útjukon, mely során felfedezik az Ariston világát.
A web agency Websolute ügynökséggel együttműködve dinamikus, lendületes és könnyen áttekinthető weboldalt hoztak létre - nem hazudtolták meg a folyamatos megújulásra való készségüket, amely az Ariston márkanevet mindig is jellemezte.
Az oldal nemzetközi bemutatóteremként szolgál olyan látogatók számára, akiknek országában az Aristonnak még nincs külön honlapja. A honlapon bemutatkoznak a nagyvilág előtt: beszámolnak az értékekről, melyekben hisznek, és a célkitűzésekről, melyekért küzdenek, hogy megoldásokat találjanak a maximális kényelem és a minimális energiafelhasználás elérésére.
A szakszerűen kiválogatott képekre bízzák, hogy magukért beszéljenek, s a látogatót egy érzelmekben is gazdag utazásra kalauzolják, mely során termékeik és szolgáltatásaik teljes választéka megtekinthető. A felhasználót egy egyszerű és könnyen áttekinthető útmutató vezeti végig a termékkeresés lépésein, melyek során az energiahatékonysági igény vagy kategóriaadatok alapján végezhető szűrés.
A Márka, az Energiahatékonyság, valamint az Innováció és Design oldalakon folyamatosan frissített multimédiás tartalmakat kínálnak: videókat, képeket és írásokat.

 

Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
Kulcsszavak:  Ariston  Thermo  Hungária  weboldal  honlap