Megújult az Ariston Thermo Hungária Kft. weboldala

A felhasználót egyszerű és könnyen áttekinthető útmutató vezeti végig a termékkeresés lépésein

2012 szeptembere óta üzemel az Ariston új honlapja, melynek célja, hogy szerte a világból fogadja a látogatókat, majd elkísérje őket közérthető, lelkesítő és kalandos útjukon, mely során felfedezik az Ariston világát.
A web agency Websolute ügynökséggel együttműködve dinamikus, lendületes és könnyen áttekinthető weboldalt hoztak létre - nem hazudtolták meg a folyamatos megújulásra való készségüket, amely az Ariston márkanevet mindig is jellemezte.
Az oldal nemzetközi bemutatóteremként szolgál olyan látogatók számára, akiknek országában az Aristonnak még nincs külön honlapja. A honlapon bemutatkoznak a nagyvilág előtt: beszámolnak az értékekről, melyekben hisznek, és a célkitűzésekről, melyekért küzdenek, hogy megoldásokat találjanak a maximális kényelem és a minimális energiafelhasználás elérésére.
A szakszerűen kiválogatott képekre bízzák, hogy magukért beszéljenek, s a látogatót egy érzelmekben is gazdag utazásra kalauzolják, mely során termékeik és szolgáltatásaik teljes választéka megtekinthető. A felhasználót egy egyszerű és könnyen áttekinthető útmutató vezeti végig a termékkeresés lépésein, melyek során az energiahatékonysági igény vagy kategóriaadatok alapján végezhető szűrés.
A Márka, az Energiahatékonyság, valamint az Innováció és Design oldalakon folyamatosan frissített multimédiás tartalmakat kínálnak: videókat, képeket és írásokat.

Kategóriák

Elektromos átfolyós vízmelegítők
Elektromos átfolyós vízmelegítők
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...