proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az SB-Controls Kft. honlapja


2019. február 22.

Számtalan új tartalom szolgálja az olvasók teljes körű tájékoztatását

Megújult a SB-Controls Kft. honlapja
Az SB-Controls Kft. a folyamatos megújulás részeként teljesen új honlapot indított a www.sbcontrols.unas.hu címen. Természetesen a megszokott www.sb-controls.hu címen is megtalálják a cég megújult weboldalát.

Az új oldalon a megszokott tájékoztatókon, műszaki leírásokon és termékismertetőkön kívül számos rövidfilmet és szakcikket is találhatnak termékekről és alkalmazásokról egyaránt. Kiemelt témaként megjelennek az RF-modemek és a LoRa kommunikáció adta lehetőségek, valamint a helyiségszabályozás megoldási alternatívái is. Az energiamenedzsment az SB-Controls Kft. egyik fő feladata, így az aktuális jogszabályi előírásokról és mérő-adatgyűjtő rendszerekről is olvashatnak az új oldalon.

Az eseménynaptárban a cég tanfolyamairól és a különböző kiállításokon, rendezvényeken való részvételéről, előadásairól értesülhetnek az érdeklődők. A hírek között megtalálhatók szakmai rendezvények, tanfolyamok és a honlapra újonnan felkerült tartalmak értesítői egyaránt. Az akciókról nemcsak a felugró ablakból értesülhetnek, hanem itt is.
 
 

Cég
Székhely: H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz
Telefon: +36 23 501 170
Fax: +36 23 501 180
E-mail:
Web: www.sb-controls.hu
Web: www.saia-pcd.com
Opitzer Gábor
ügyvezető +36 23 501 170
   
   
   
   
A cég 1993 szeptemberében alakult. Fő tevékenysége a Saia-Burgess Electronics termékeinek magyarországi képviselete és kizárólagos forgalmazása. A tevékenységének része a különböző automatizálási munkákban való részvétel, illetve azok fővállalkozása. A forgalmazott Saia® PCD folyamatirányító berendezésekkel gyakorlatilag minden technológiai irányítási feladat megoldható.
Márkanevek: Saia
Hír
Megújult külsővel és bővülő termékkínálattal várja az érdeklődőket a SB-Controls Kft. webshopja
2019.02.28    
Kulcsszavak:  SB-Controls  Kft  Saia  Saia-Burgess  automatizálás  új  weboldal  megújult  weboldal  új  honlap  megújult  honlap  RF-modem  LoRa  kommunikáció  energiamenedzsment  mérő-adatgyűjtő  rendszerek