proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Lindab Kft. weboldala


2012. február 20.

Funkcionálisan lakossági és ipari részre tagolódik

A Lindab Kft. új weboldallal, célirányosabb és részletesebb információkkal áll a partnerei és a vevői rendelkezésére. Az új oldal fontos jellemzője, hogy két funkcionális részre tagolódik: lakossági és ipari. Mindkét rész a célcsoportnak releváns tartalmat foglalja magába, és számos kapcsolódó letöltési és kiegészítési résszel biztosít mélyebb műszaki, szakmai ismereteket. Termékreferenciák és útmutatók teszik még színesebbé az oldalt, a gyors kapcsolatfelvételi lehetőség pedig még hatékonyabb.
Egy keresett termékről az új oldalon azonnal megtalálja egy helyen, pár kattintással a műszaki információkat, színválasztékot, kapcsolódó termékeket, tervezést és ajánlatkészítést támogató szoftvereket, dokumentumokat és számos fotót is.
A szakmai közönségnek az oldalon található Lindab Tervezői Portál kínál továbbra is komoly tervezési, csomóponti és CAD támogatást, valamint széleskörű dokumentációt.

Tekintse meg és használja ki minden nap az oldal előnyeit, élvezze az újdonságokat!

 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Állomás u. 1/A.
Telefon: +36 23 531 300
Fax: +36 23 310 703
E-mail:
Web: www.lindab.hu
Polgár Dávid
kereskedelmi igazgató  
   
   
   
A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1992-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi.
Kulcsszavak:  lindab  weboldal